dinsdag 21 oktober 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Yes, en wederom staat ons voetballiefhebbers een knalpot van een Champignonnen League game te wachten. Liverpool-Real Madrid. Te zien op NPO3 vanaf een uurtje of 20:15 uur. Stream hierrr, gokken daarrr. Zoek het uit. Eet beschuit. Het balpartijtje, daar gaat het om.

Potjandorrie mensen. Dit is verdomme toch wel een balpartijtje om je vingertjes bij af te likken. Liverpool-Real Madrid. Twee mondiale topploegen die het op een doodnormale woensdagavond tegen elkaar zullen gaan opnemen. Gerrard en Balotelli tegen Bale en Ronaldo en de rest van het sterrenessemble. En op Anfield zal het You'll Never Walk Alone weer uit volle borst worden meegezongen. Moet ook wel want The Reds hebben de punten hard nodig. Het slippertje tegen FC Basel zorgde ervoor dat de Engelsen slechts drie puntjes uit twee potjes wisten te behalen. Real Madrid daarentegen gaat fier bovenaan in groep B met twee gewonnen duels. Een kraker staat ons te wachten. Met een aanvallend Liverpool en een listig counterend Madrid. Wat zal het worden gaan? Gaan de Madrilenen vanavond volle bak of zullen zij zich sparen gaan voor de El Clasico wedstrijd van aanstaande zaterdag als Barcelona op bezoek komt? Wij weten het niet, wij durven hieromtrent geen voorspellingen te doen. De rode tegen witte. Man, man, man, hoe lekker moet je ze hebben.

Tja, en na het ophemelen van alles en nog wat is het nu tijd voor pret. Dus. Vandaar. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtige dames die zichzelf maar al te graag aan je willen voorstellen. En zie hoor weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke YouTube muziekklanken om de pret zodoende nog meer impuls te geven. We doen het graag. Van ons, voor jou. Een kleinigheid. Geen dank, graag gedaan. Bijna klaar. Want? Wij gaan foebele koekeloeren. Met bier, chips en alles wat we nog meer in die supermarkt kunnen vinden. Ciao!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten