zaterdag 4 oktober 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! AJAX-PEC Zwolle voor je giechelstijn. Vanaf 16:45 uur te bewonderen via het betaalzendertje FOX. Mocht je dat niet hebben dan is hierrr wel een fijne stream tussen te vinden waarmee je kijken kunt doen naar het wedstrijdje. Gokken op het balpartijtje doe weer daarrr. Mooi. Gaat-ie dannes.

Zo. Dat belooft een hoop vuurwerk te worden mensen! Een vette toppert van jewelste. Koekoek. Van je echtwel. De nummer twee tegen de nummer drie en mocht de nummer één dit weekend punten verspelen dan kan het zo maar zo zijn dat de nummer twee of nummer drie straks eerste staat. Yeppes jajaatje, zo spannend is de Eredivisie dezer dagen. Maar? Pakt Ajax PEC of pakt PEC Ajax of pakken Ajax en PEC wellicht elkaar? Een eentje, een tweetje of een drietje. Gokken maar mensen. Wij weten het, wij weten het. Dat is alweer de tweede keer dat linkje. Ach ja, soms schieten we uit met de linkjes en soms weer niet. Wat kan jou het rotten. De ballieballiewedstrijd. Daar willen we het met je over hebben voordat we weer wegdwalen in onzinteksten die er niet toedoen. Dus. 1, 2, 3. Zit je er klaar voor? Mooi. Wel, het is te hopen voor die Amsterdammers dat ze niet zo veel pech hebben als afgelopen dinsdag toen ze na een naaierig 1-1 spelletje tegen Apoel weer huiswaarts konden. Maar ja, dat was toen en vandaag is nu. En nu is Lasse Schøne, de architect van het huidige Ajax, er ook wederom bij. Zonder Schøne is Ajax gewoon los zand. Dat mag je toch wel rustig concluderen. En zijn haar zit altijd netjes. Geldt ook voor het knulletje Andersen. Frankie de Boer is helemaal totally lyrisch op het Deense wondertalent dat er naar onze mening nog maar weinig van bakt. Tja. Maar wie zijn wij? Wel, wij zijn de voetbalhumor.com en we vinden dat we nu wel genoeg geluld geschreven hebben over Ajax en ons de volgende zinnetjes maar eens moeten gaan richten op de bezoekertjes uit Zwolle. Vandaar. Iets over PEC dan maar. Want weten de Zwollenaren ook vandaag weer in het hol van de leeuw te winnen van de Ajacieden? Dat is de grote vraag. Kijk, wordt er op eigen- of neutraal terrein gespeeld dan weet je bij voorbaat dat die kapsones gassies door die boeren helemaal van je scheelzoek getikt zullen worden. Is het niet? Is het verdomme wel zullen we bedoelen! Gna, nu jij weer. En hoe zou het zometeen met Diederik Boer vergaan? Zou hij, als tweede keeper van Ajax en voormalig sluitpost van PEC, stiekem juichen doen van plezier als de Ron Jans-brigade er een paar ballen in weet te rossen? En gaat Gregory van der Wiel na afloop wellicht van je twitteren doen #038isdebaasin020. Je weet het niet. Je weet het gewoonweg niet. We zullen het gaan zien. Hop, hop, gaan met die bende.

Is nu de tijd aangebroken voor de laatste zinnetjes van dit toppert alertje en zoals je weet kwakken wij die laatste zinnetjes meestal in de laatste alinea. En in zo'n laatste alinea is het altijd feest mensen. Jawel. Want? Zomaar uit het niets hebben we DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf wonderschone vrouwwezens zonder teveel kleertjes aan. Krijg je bij dat klikken op die DAARRR-linkjes nou een onwijze ERROR: The requested URL could not be retrieved te zien dan gewoon even de url nogmaals activeren en je ziet wat je moet zien. Schrijven wij er gewoon nog even voor je bij. Gewoon omdat het kan! Yep. Omdat het oog ook wel eens een fijne zondag verdient. En als het oog een fijne zondag verdient waarom de twee oortjes niet, zul je zeggen. Wel ook de oortjes worden hier bij de voetbalhumor.com niet vergeten want zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRROM warempel wel. Vijf gigantische Youtube pareltjes waarvan je mag genieten. Jullie stelletje deugnieten. Of zijn wij de ondeugende schurken? Vergeet niet flink uit flesjes bier te lurken! En doe zo af en toe een graai in een zak paprikachips. Of steek je klauw gezellig in wat kanten damesslips. Zoek het uit. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten