zaterdag 18 oktober 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En gewoon weer eredivisie mensen. Opgesodejanust met dat interlandvoetbal. Twee potjes springen uit het oog op deze herfstzomerachtige zaterdag in oktober. En dat zijn? PSV-AZ (18:30 uur) en FC Twente-Ajax (20:45 uur). BAM! Beide balpartijen zijn te zien op betaalzendertje FOX Sports, echter mocht je dat niet hebben dan kan een illegale stream wellicht uitkomst bieden om de bende toch stiekem te begluren. Gokken op de potjes doe je overigens weer hierrr. En Sinterklaas is boos. Heel boos! Maar dit terzijde.

PSV-AZ
En in Eindhoven ontvangt koploper PSV vanavond de nummer zeven die komt uit Alkmaar. We smelten de kazen schijnt Flipse Cocu gezegd te hebben, echter Flipse kan zoveel zeggen want het is nog maar te hopen voor de Eindhovenaren of ze elf ballertjes kunnen opstellen met die blessuregolf en schorsingen van ze. Moet ook nog trainertje Flipse Cocu op de tribune toekijken. Wat zal dat gaan worden? Nee dan retteketet AZ. De Alkmaarders hebben daarentegen niets last van blessures of schorsingen en dus kan Brommetje met zijn ideale elf starten. Wel of niet ingefluisterd door superassistent Bassie zal de juiste tactiek worden bepaald om het de lampenkappen zo moeilijk mogelijk te maken vanavond. Het is allemaal wat. Schijnt er ook nog een nieuwe grasmat in Eindhoven te liggen om het balletje snel van je rollen te laten doen. Poeh. We gaan het zien. Laat maar komen die pot. Iehhh gadsie. Nee niet die pot, maar dat andere. Gekkie.

FC Twente-Ajax
En in Enschede ontvangt nummer vijf FC Twente vanavond de nummer twee die komt uit Amsterdam. Een enerverend potje gaat dit worden zo voorspellen wij. Een potje waarbij het blinde aanvallende voetbal zal winnen van het verdedigende afwachtvoetbal. Huh? Niet op letten gewoon doorlezen. Laat ons lekker in de waan dat we er ook verstand van hebben. Pom pom pom. Een wedstrijd tussen FC Twente en Ajax is immers altijd vuurwerk. Ja. De ploegjes zijn aan elkaar gewaagd, ongeacht de plek op de ranglijst. Pietje Sigthorsson is in de winning mood hebben we met zijn allen afgelopen maandag gemerkt, iets waar Frankie de Boer profijt van hoopt te hebben. Maar gum trainertje Alfred Schreuder niet uit. De geniale tacticus uit Enschede zal er alles aan doen om het IJslandse geweld ietwat te bekoelen doen. Komt daar nog bij dat Pietje Castaignos gewoon meedoet bij de Tukkers. Waarschijnlijk niet de gehele wedstrijd, maar ballen zal hij verdomme. Meneertje had wat auwtjes opgelopen tijdens het interlandpotje tegen Jong Portugal, maar is weer volledig hersteld. En verder? Verder voorspellen wij een battle op het middenveld tussen Pietje Mokotjo en Pietje Ziyech aan de ene- en Pietje Serero en Pietje Klaasen aan de andere kant. Is wat. En verder? Uh, ja ho effe. En verder eigenlijk niets. Dus.

Vandaar maar snel over naar de laatste alinea van dit toppert alertje. En in deze laatste alinea presenteren wij jullie vijf wonderschone mokkelpareltjes, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Knallen we er ook nog eens vijf van die YouTube krakers tegenaan, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en de stemming zit er al weer aardig in. Zo. Gaan we weer gezellig met zijn allen gewoon even fijn heerlijk van je voetballen koekeloeren doen. Met bier, chips, cherry tomaatjes en nog veel meer bier en dingetjes enzo. Of je leest een goed boek. Kan allemaal! Voordat de bom valt. E=mc². Voordat de bom valt. Mit-nach-nachst-nebst-sammt-bei-selt-von-zu-zuwieder-entgegen-ausser-aus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten