zondag 30 november 2014

HansieHansie vs RickyPikkie

Iets wat ooit was, maar nu niet meer is. De legendarische voetbalupdate op de maandagochtend van HansieHansie bij Radio Veronica. Helaas. Vandaar dat wij van de voetbalhumor.com er hedentendage maar een eigen invulling aan geven. Gaat-ie dannes:

RickyPikkie: "En heb je nog genoten?" HansieHansie: "Als ik buk stoot ik mijn neus tegen mijn kloten. Heb je genoten, zegt-ie. Man, ik heb toch zo'n raar weekend achter de rug." RickyPikkie: "Oh, vertel. Nog wat van het voetbal meegekregen wellicht? Ik ben benieuwd wat je te vertellen hebt." HansieHansie: "Dacht ik vorige week nog, nou dat wordt fijn gezellig op de late zondagmiddag naar de topper PSV-Feyenoord kijken, begint het donderdag tijdens PSV tegen die Portugeze tuinkabouters plots als een idioot te hozen zeg. Dus ik snapte die KNVB, met hun regeltje van 48 uur tussen de wedstrijden enzo, volkomen en ik concentreerde me vervolgens al helemaal op de dinsdagavond. Want ja, op dinsdagavond zou dat gigantenpotje ingehaald gaan worden. Een leuke doordeweekse wedstrijd met alles erop en eraan. Afijntjes, ik kom zaterdag 's middags met mijn Sophietje terug van boodschappen doen en ik lees plots op allerlei media dat de NS niet voldoende treintjes op een doodnormale dinsdagavond beschikbaar kan maken om zodoende 1200 Feyenoord fans naar Eindhoven te vervoeren. En om die reden kan er dus geen voetbalkraker PSV-Feyenoord op de dinsdagavond plaatsvinden. Ik helemaal van het padje. Want what da fuck was dit nu weer? Dacht dit landje een paar jaar geleden serieus nog dat ze een WK-voetbal of een ander groot evenement konden organiseren, ja m'n kutje. Lik je vaginale ingewanden en ga als de wiedeweerga je mond spoelen met dat soort onzinpraat. Dat je niet eens als Nederlandse Spoorwegen voor een paar extra treintjes kunt zorgen. Hoe treurig is dat? Zucht. In wat voor een mallotenrepubliek leven wij eigenlijk? Helemaal van de lampelotje dat we hier wel niet zijn. Zal dat PSV-Feyenoord ├╝berhaupt nog wel gespeeld gaan worden dit jaar? Je vraagt het je verdomme af. De tandjes. De dag dat een mens voet op Mars zet, is verdomme nog dichterbij dan de dag dat de wedstrijd PSV-Feyenoord wordt gespeeld. Echt. Ik zweer het je. En ik praat geen poep. Ik praat nooit poep. Dat weet je. Het schijnt dat ze het nu op woensdag 17 december willen proberen. Wedden dat er wat tussen komt? Pff, de nete. Ik kan me hier toch zo over opwinden. Merk je het?" RickyPikkie: "Een beetje. Je komt een beetje geprikkeld over ja. Maar ach, dat heeft iedereen weleens." HansieHansie: "En weet je wat het is? Zit ik me nu net te bedenken. De KNVB had dat duel ook gewoon op zondagavond om klokslag 18:00 uur kunnen laten aanvangen, of voor mijn part om 20:00 uur. Wat kan jou het schelen? Die Eindhovenaren waren vrijdagavond om 17:45 uur klaar met hun tweede helft daar in dat Portugal. Zit er gewoon 48 uurtjes tussen hoor. Niets aan het handje. Maar okees, okees, compromistje hier en daar enzo en meer van dat geblablabla, de dinsdagavond kwam uit de hoge hoed. PSV blij, Feyenoord blij, komt daar plots die kut NS de hele fucking boel verstieren zeg. Echt. Zijn het niet die kut herfstblaadjes waar je je continue aan irriteert bij die gele baggerbende dan is het verdomme dit soort dingen wel. Stelletje prutsers zijn het. Heel die NS. Nederlandse Spoorwegen mijn reet." RickyPikkie: "Maar er zijn dit weekend ook nog andere wedstrijden gespeeld. Dus ik zeg: HansieHansie, vertel daar eens over. Ga je goddelijke gang, Kraayenmans." HansieHansie: "Krijg allemaal maar lekker de kolere met je lulwedstrijdjes. Ik ben er vandaag niet toe in staat. Nee. Het zit me tot hier. Nou okees, twee dingetjes dan. Dankzij Mike van der Hoorn sleept Ajax alsnog een puntje uit de strijd tegen ADO en het avondje NAC hadden ze in Breda geloof ik toch iets anders voorgesteld. Zo. Klaar. Kijk voor de rest maar op de verschillende media ofzo, hoe de ploegjes het er verder vanaf hebben gebracht, maar laat mij alsjeblieft verder met rust." RickyPikie: "Hmm, laten we dat dan maar doen. Maar uh, en maandagavond?" HansieHansie: "Wat is er maandagavond?" RickyPikkie: "Zit je dan nog ergens misschien?" HansieHansie: "Aha, op die fiets. Dan zit ik wederom bij mijn vrienden van Voetbal International. Afgelopen vrijdag zat ik er namelijk ook al. Moest ik Gijpie vervangen, die was een beetje grieperig. Vandaar. Nou doei, ga ik nu weer fijn bezig zijn met mijn favoriete hobby." RickyPikkie: "Kijk, dat zijn de dingen die de mensjes graag willen weten. Nou wazzieweer. Knal ik er voor nu nog een fijne muziekkneiter tegenaan. Tot volgende week maar weer! De mazzel."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten