dinsdag 11 november 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijke balpartij Nederland-Mexico voor je sombrero. Vanaf 20:00 uur te zien op het SBS6 campingzendertje. Eerst een voorbeschouwing en vervolgens om 20:30 uur het potje. Stream hierrr, gokken daarrr.

Mocht Oranje onverhoopt tegen die malle Mexicanen een pak op den broek krijgen dan is er nog niets aan het handje voor opa Guus. Nope. Opa Guus heeft immers zijn bondscoachschap bestaan volledig laten afhangen op het zondag te spelen kwalificatiepotje tegen Letland, wanneer er echt punten gepakt dienen te worden. Mochten de Oranje-knakkertjes dat partijtje namelijk verliezen dan is het toedeladokie en tot nooit meer voor Guusje Geluk waarbij het geluk opeens niet meer zo rond het bolle reetje van meneertje schijnt te hangen. Echter dat is voor later zondag een zorg. Eerst dat Mexico maar eens afdrogen. Gna, reuze benieuwd of er na het laatste fluitsignaal weer 15-jarige Mexicaanse huppelkutjes een liedje op een gitaartje gaan componeren om zo hun verdriet weg te musiceren. Je weet het niet, je weet het niet. Het kan echter ook zomaar zo zijn dat die Mexicaanse ballertjes op vette revanche uit zijn in verband met die geniepige uitschakeling van ze door Oranje op dat WK in BraziliĆ« van afgelopen zomer. Zou allemaal zomaar kunnen. Tja. Dus. En nu? Wel. Op een dag als deze, wanneer er tegen de Mexicaan wordt geballiebald, mag Mary Servaes natuurlijk niet ontbreken. Nee. En Speedy Gonzalez ook niet. Gekkigheid. Ja! Ach, we gaan het zien. De bal is is rond. Een kat is geen hond. En een koe geen kanarie. Eigenlijk gaat het helemaal nergens over. Vriendschappelijk voetbal. Pff. Het is niet meer dan een gezellig avondje bijelkaar voor internationals. Kun je ook afdoen met een potje Rummikub ofzo. Of middels naakt Twister spelen met een paar lekkere gehuurde wijven erbij. Van die dingen. Om de spirit erin te houden. Om het de jochies naar hun zin te maken. En dan maar hopen dat de spirit erin blijft. Tot tenminste zondagavond. Weet je wat het is? Het is gewoon zaak om te zorgen dat je als ballertje heelhuids aan dat balpartijtje tegen die Letten weet te beginnen. Voor als de mouwtjes echt opgestroopt dienen te worden. Meer niet. Dus. Dikke boe maar weer. Op naar zinnige zaken die er echt toedoen verdomme.

En die zinnige zaken zijn? Jawel. Want? Is het nu alweer tijd voor de laatste alinea van dit kneuterige toppert alertje. En die sluiten we zoals inmidddels bekend mag zijn af met vijf smakelijke pretmodelletjes zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plus nog vijf heerlijke YouTube muziekgiganten erbij zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en iedereen is weer tevreden. Wij gaan foebele koekeloeren. Klaar. Doei.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten