dinsdag 25 november 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Met dit keer de CL-knalpot van jewelste Atlético-Olympiacos voor je voorgeschoteld op het publiek zendertje NPO3. Vanaf 20:15 uur kan er weer worden ingeschakeld, met eerst een half uurtje voorbabbel geblablabla door mensjes die denken als voetbaldeskundigen door het leven te gaan en dan vanaf 20:45 uur is het weer trappen maar tegen die leren knikker. Een eventuele stream kun je hierrr vinden en gokken doe je weer daarrr.

Een leuk potje staat ons te wachten. Atlético dat nummertje één staat in groep A met maar liefst drie punten voorsprong op nummertje twee Olympiacos en nummertje drie Juventus. Die laatste mag het uit tegen het nietszeggende Malmö opnemen om zodoende te proberen langs de Grieken van Olympiacos te geraken. Moeten zij weten. Wij hebben het hier over Atlético-Olympiacos. Het Olympiacos van ons aller Ibrahim Afellay. Het menneke doet het lekker daar in de Hellas en wist warempel jaja zowaar de Oranje selectie van opa Guusje Hiddink te behalen. Nu nog wat punten weten te sprokkelen daar in Madrid en meneertje kan aan de gyros. Maar vlak Atlético niet uit. De verliezend CL-finalist van vorig jaar is dan wel vele sterren kwijtgeraakt maar het ploegje staat er ook dit jaar weer fleurrijk op. Dus. Hoe spannend wil je het hebben? Met nog twee lullige potjes (inclusief vanavond) CL-ballieballie voor de boeg. Vuurwerk wordt verwacht vanavond. Van die sierpijlen die gillend de lucht invliegen om wat luttele seconden later tot ontploffing te zullen worden gebracht. Dat soort werk. Wat valt nieuwjaarsdag klokslag twaalf uur toch weer vroeg dit jaar. Boeh. Hadden we al geschreven dat je hierrr kunt gokken? Ja, hadden we al geschreven. In de eerste alinea. Ach, schrijven we het toch nog een keer. Gokken doe je hierrr. Gaan wij gezellig naar Atlético-Olympiacos koekeloeren. Maar niet voordat...

Voordat we naar de van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM en de van DEZEM vijf heerlijkheidjes hebben gekeken. En niet voordat... voordat we naar de van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM en de van DEZEM vijf YouTube klanken hebben geluisterd/genoten. Niet voor dat alles nee! Geniet van het leven en laat je zweven. Door de lucht, zoek sensatiezucht. Vergeet ook vandaag geen bier te inhaleren, laat je verleiden door koalaberen. Of een struisvogel met een strikje om. Wij lullen alles krom. Als een banaan zo recht op een harde eendenverenkussen. Boe. Wij gaan foebele koekeloeren. Dikke doei doei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten