dinsdag 4 november 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Champignonnen League game Ajax-Barcelona voor je pikketanussie. Vanaf 20:15 uur te bekoekeloeren op NPO3. Eerst wat voorgebabbel en dan om 20:45 uur patsboem aftrappen met die bende. Stream hierrr, gokken daarrr. Het kan allemaal. Nou gaat-ie dan... die ontzettende voorbeschouwing van lik me aarsje.

Werd die balbende twee weken geleden in het Camp Nou nog met een 3-1 in het voordeel van Messi en co beslist, vanavond kan alles zomaar anders zijn. Ajax op volle oorlogsterkte tegen de miljoenenformatie uit Cataloniƫ. Wie niet waagt, wie niet wint. Zo luidt het spreekwoord. Kijk, als je van FC Dordrecht kan winnen, waarom dan niet van FC Barcelona? Dus. Gewoon vol op de aanval en gaan voor die punten. Fel erop. Lekker kort. Wat kan het je schelen? Wat heb je te verliezen? Niets. Ja, een derde plek die eventueel een vierde plek zou kunnen worden als Apoel weet te winnen tegen die malloten uit Parijs. En dan is het koekoek en we weten het niet meer. Maar wie gaat daar van uit? Wij niet, jij niet. Dus wie dan wel? Mooi. Met Pietje Milik in de spits voor Pietje nietsnut Sigthorsson en er kunnen zomaar doelpunten gaan vallen in die Amsterdamse Arena, zo voorspellen wij. Hoe simpel wil je het hebben? Hopen dat Frankie de Boer het ook allemaal begrijpt. Gna. En dan is het daarnaast ook nog maar te hopen dat bijtertje Suarez, poppenkutje Neymar en dribbelpiemel Messi hun dag niet hebben. Dat ze gisteravond al hun kostbare energie in het Amsterdamse uitgaansleven hebben verspild. Wie zal het zeggen? Tja, het kan verkeren. Al met al staat ons een fijne pot te wachten. Het zou zomaar een eentje kunnen worden, of een tweetje en een drietje sluiten we ook niet uit. Alles staat nog open, behalve het dak. Dat is dicht. Ach ja, een puntje mag als een overwinning worden gezien door de boys van Frankie de Boer, zo eerlijk moet je zijn.

Zijn we alweer aanbeland bij de laatste alinea van dit toppert alertje van lik me oorlelletje van links naar rechts en van boven naar beneden. Vijf overheerlijke tovermadammekes voor je uitgekozen en iedereen is weer tevreden. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En na het schoonlikken van het lelletje zal de muziek extra goed hoorbaar zijn, vandaar vijf reteknallende YouTube muziekjuweeltjes voor je uitgekozen. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Pff, zijn we er nu wel klaar mee. Van al dat getik krijg je naast lamme klauwen ook nog flink dorst moet je weten. Daarom nu maar alvast zes pilsjes achterovergeslagen plus wat slecht gefabriceerde gehaktballetjes naar binnen gevreten. Een mens mot wat, nietwaar? Klap voor je gat, ziedaar. Krijg je zomaar van ons cadeau. En nu zeggen wij ho. Wat het verhaaltje is klaarrr. Wij gaan vanavond foebele koekeloeren doen. Voor alle dames een overheerlijke zoen. Voor de heren een hand. Poes in de mand. Heb plezier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten