dinsdag 4 november 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Jawel, daar gaan we weer. De terugwedstrijdjes van de Champignonnen League staan dit keer op het programma. Met vanavond op de NPO3 televizione Real Madrid-Liverpool. Vanaf 20:45 uur te bewonderen en voor diegene die het geouwehoer rondom de balpartij niet willen missen raden wij aan een half uurtje eerder in te schakelen. Stream hierrr, gokken daarrr. Ballen maarrr.

Dat wordt weer van je schieten, tieten en helicopters mensen. Bam. En voeg daar Real Madrid-Liverpool nog maar aan toe. Zo. Jaja, een kinderhand is gauw gevuld. Zo ook bij de voetballiefhebbers die vanavond genieten mogen gaan van dit schouwspektakel. Werd twee weken geleden Liverpool thuis nog met 3-0 afgedroogd door het sterrenessemble uit Madrid, wat moet dat vanavond wel niet worden gaan? Ronaldo, Bale en James zullen er ook dit keer weer bij zijn evenals Gerrard en die andere rooien. Of meneertje Pietje Balotelli bij de selectie zit durven we niet te voorspellen, daar het enfant terrible zich niet echt populair heeft gemaakt bij de You'll Never Walk Alone gassies. Ha You'll Never Walk Alone, behalve als je Balotelli heet, zo schijnt trainertje Rodgers van The Reds gezegd te hebben. Binnenskamers dan wel, publiekelijk werd het niet met zulke grote woorden gepresenteerd. Tja. Maar Liverpool moet aan de bak vanavond, dat dan weer wel, om zodoende niet verder achterop te geraken op de naaste concurenten. Dus. Knallen met die bende. Alleen overwinteren in het miljoenenbal telt, echter of de Madrilenen daar op zitten te wachten valt te betwijfelen. Mooi. Ook weer gebeurd.

Sluiten we dit toppert alertje af met vijf wonderschone dames die er warempel wel wezen mogen zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Knallen we er ook nog vijf oortintelende YouTube-muziekpareltjes tegenaan zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Doe ermee wat je ermee wilt doen. Laat de bende tot je bezinken alvorens het kratje bier leeg te drinken. Of iets anders wat dat keeltje in zal gaan tijdens het foebele koekeloeren! Doei. Hé stelletje guppenkoppen, wij zeiden doei. Pff, okees, nog een allerlaatste keertje proberen dan. Doei. Dan niet joh. Kijk, als je niet terugdoeit dan hoeft het voor ons ook allemaal niet meer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten