dinsdag 12 mei 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kaboem! Terugwedstrijdje halve finale Champignonnen League Bayern München-FC Barcelona voor je mik. Te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:15 uur kan er al worden ingeschakeld voor de fijne blablabla vooraf. Vanaf 20:45 uur zal het balletje van je rollen gaan doen. Stream hierrr, gokken daarrr. Let's go met die waanzinnige voorbeschouwing van lik mijn anusje.

En de stand is momenteel 3-0 in het voordeel van FC Barcelona. Zo, ga er maar aanstaan als Bayern liefhebber. Weten de Zuid Duitsers het tij te keren zoals ze voorheen al eens tegen FC Porto en Sjachtar Donetsk deden? Toen werden onmogelijke achterstanden alsnog omgebogen in spetterend tikkie taka gemütlich voetbal wat weer leidde tot vele doelpunten die in het netje van de tegenstander deden belanden en zodoende konden de mofjes weer een ronde verder ballen. Tja, maar vanavond is het toch andere koek. Vanavond komt namelijk de Messi-machine op bezoek in de Allianz Arena. En dan is een 3-0 achterstand wegpoetsen geen makkelijke opgave kunnen we je verzekeren. Zeker niet als Robben en Ribery nog immer worden gemist. Komt daar ook nog bij dat Pietje Boateng het al een week in zijn broek doet want die kleine Tita Tovenaar komt weer langs om zijn trukendoos open te trekken en daar krijg je als simpele Jan Kukel de Kukel linksbackje gewoon de vallende ziekte van. Echt. Verloren de mofjes afgelopen weekend ook nog lullig van godbetert FC Augsburg. Man, man, wat moet dit worden gaan? Ja! En die Guardiola ondertussen maar nerveuzer en nerveuzer worden. Met de minuut. Al stuiterend zal hij dat veld opkomen met een hartslag van heel veel en we slaan nog maar een paar hartslagen over. De rikketik van Pep zal overuren gaan maken. Zo voorspellen wij. Maar wie weet? Een wonder zit in een klein hoekje. Want zal het Pep-meneertje het wederom gaan wagen om met een driemans-verdediging te starten tegen de fantastische MSN-formatie van de Catalanen? Zal het Pep-meneertje volop de aanval gaan zoeken met sterspelertjes als Lewandowski, Müller en Götze? Of zal het Pep-meneertje bijvoorbaat de handdoek in de ring hebben gegooid en hopen dat zijn formatie thuis niet nogeens tegen een dreun van een tik aanloopt en zodoende de verdediging dichtmetselt om enigszins nog een beetje met opgeheven smoelwerk uiteindelijk dat stadion te verlaten. We zullen zien. Een vroeg doelpuntje van Bayern en wie weet wat de avond brengen zal. Een vroeg doelpuntje van Barca daarentegen en de hele partij is naar de verdommenis gespeeld. Dat dan weer wel.

Ach ja. Genoeg voorbeschouwd. Tieten willen we zien. Komen ze dan. Vijf paar. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Rammen we er ook nog vijf hoorbare YouTube muziekklanken tegenaan en het hele voetbalfeest kan weer gaan losbarsten. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Mooi. Houden wij het voor gezien. Tel eens tot tien? Of tot negen. Als je niet tot tien tellen kan. Als gevolg van het zuipen. Nou. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten