zondag 24 mei 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Op een mooie Pinksterdag. Vette play-offs ballieballie vandaag. Vitesse-PEC Zwolle en Feyenoord-Heerenveen voor je eerste Pinksterdagei. Winnaars mogen het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie Europa in mag en wie niet. Te zien op betaalzendertje FOX Sports of je luistert op radio 1 Langs de Lijn. Een eventuele stream is hierrr ook beschikbaar. Zoek het uit. Gokken doe je weer daarrr. Dus.

Vitesse-PEC Zwolle
Zet je wekker want het balpartijtje tussen Vitesse en PEC Zwolle begint al om 12:30 uur. Vitesse begint thuis in een vol GelreDome (hihi) met een 2-1 voorsprong en is dus de grote favoriet in het treffen met de boeren uit Zwolle. Nu maar hopen dat de pikkies van Ome Ronnie Jans het allemaal nog niet hebben opgegeven. Uitdoelpunten tellen immers dubbel dus die zouden nog weleens de doorslag gaan kunnen geven. Is het natuurlijk niet zo dat Vitesse achterover kan leunen, want PEC is wel meer tot gekke dingen in staat geweest. Ja. En waarom vandaag niet? Het balletje kan raar rollen. Helemaal wanneer je er een flinke tyfustrap tegen geeft. Kan dat leer van je merkwaardig fladderen doen hoor. Richting kruising ofzo.

Feyenoord-Heerenveen
Wedstrijdje begint niet om half drie maar de bende is een uurtje naar achteren geschoven. Vanaf 15:30 uur te zien dus. Afgelopen donderdag wisten de Friezen nog geniepig een doelpuntje te scoren en dus staat het momenteel 1-0 in het voordeel van de Abe Lenstra boys uit Heerenveen. Maar ja, een kolkende Kuip, een 12e man en een scheidsrechter met bibbers staat Heerenveen vandaag te wachten. Weten de Gio-boys uit Rotterdam het publiek te vermaken? Zal het stadion tot aan de nok toe gevuld zijn daar seizoenkaarthouders vrij entree hebben? Spektakel wordt verwacht. Met strijd, passie, bloed, zweet en tranen en weten wij veel wat nog meer. En dan maar hopen dat men het balletje naar de juiste kleur weet te pasen pinksteren. Is al wat hoor, een balletje naar je ploeggenoot kunnen tikkietakkie├źn!

Laatste alinea
Genoeg geouweneuzeld. We gaan het allemaal wel zien. Wie er volgende week door mogen ballen voor een heus Europa League ticket. Maar nu eerst de lang verwachte heerlijke schaarsgeklede dames zoals jullie gewend zijn in een laatste alinea van een toppert alertje. En laat dit nou net de laatste alinea zijn zeg. Waar we momenteel mee bezig zijn. Dus. HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf mokkeltjes waar het kwijl van uit je mond druipt. Pleuren we er ook eens vijf van die giganten van YouTube pareltjes tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en het toppert alertje is weer klaar. Aan al het leuke komt een eind mensen. Wensen wij jullie veel plezier. Met chips en bier. Of andere lekkernijen. Wij gaan foebele koekeloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten