woensdag 13 mei 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Tweede terugwedstrijdje in de halve finale Champignonnen League alweer. Real Madrid-Juventus voor je puistenkop. Te zien op voetbalzender NPO3. Vanaf 20:15 uur kan er al worden ingeschakeld voor de fijne voorbeschouwing vooraf. Vanaf 20:45 uur zal het balletje van je rollen gaan doen. Stream hierrr, gokken daarrr. Gaan we dan maar weer met dit krankzinnige toppert alertje van je hihaho en we nemen er nog zestien. Bier! Zestien bier.

Zit je op het puntje van je stoel? Mooi. Laat je oogjes maar van je lezen doen tijdens dit voorbeschouwinkje van Real Madrid-Juventus. Want dat is het. De toppert game van vanavond. Vorige week eindigde deze bende nog verrassend in een 2-1 overwinning voor de Torino-boys van Juve. Of te wel... Real Madrid mag aan de bak vanavond. En reken maar dat Pietje Ronaldo en zijn kameraadjes scherp uit de kleedkamer zullen komen. Om de achterstand goed te maken. Nogmaals een finale spelen, nadat vorig seizoen de cup omhoog kon worden gehezen. Maar de Oude Dame heeft Pietje Pirlo. Een oud wijs man. Met een fluwelen traptechniek. Dus. Zeg het maar? Zullen Pietje Modric en Pietje Benzema vandaag van je ballieballie doen in eigen huis? Wij niet weten, Pietje Ancelotti wel. Maar die doet nog of zijn neus bloed. Tja. En weet Pietje Tevez wederom het netje te vinden? Vragen, vragen, en nog meer vragen. Waarop we vanavond het antwoord hopen te krijgen. Ach, we zullen zien. Feit is dat de Madrilenen er eentje dienen te scoren. Maar of de defensie van de Italianen dat zal toestaan? De bus zal geparkeerd worden voor het doel van onze Pietje Buffon. Pff, zal het catenaccio zegevieren of toch het bliksemsnelle counter uitbraakvoetbal? Man, man, man, wat een spanning weer. Met wellicht een verlenging enof penalties. Of misschien ook niet.

Maar eerst even de van DEZEM, de van DEZEM, de van DEZEM, de van DEZEM en de van DEZEM. Vijf heerlijke vrouwvarianten om je woensdag wat op te fleuren. Mag de muziek natuurlijk ook niet ontbreken. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Om dat gevoel in je pruttelbuikje alvast te doen laten stomen van genot. Hmm. Wel. Heb een fijne voetbalavond. Met bier, bitterballen en weet ik veel wat je alemaal door je mik zal laten lazeren. En morgen touwtje springen doen ofzo. Om de kilootjes er weer vanaf te springen. Tja. Je mot wat. Ach ja. Joehoe. Zoek het uit. Wij gaan foebele koekeloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten