zaterdag 2 mei 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert. Toppert alert. Van je jottem jajaatje. En dat op bevrijdingsdag. Eerste halve finale Champignonnen League Juventus-Real Madrid voor je flikkertjeflikkertje. Vanaf 20:15 uur kan er weer worden ingeschakeld op voetbalzender NPO3. Eerst een half uurtje handenwrijvend voorbeschouwen en dan om 20:45 uur patsboem de wedstrijd. Stream hierrr, gokken daarrr. Op naar de wonderbaarlijke voorbeschouwing dan maar

De Oude Dame aast op revanche. Beide ploegjes kwamen elkaar namelijk al eens eerder tegen in de Championnen League. In een kraker met een historische lading welteverstaan. Zeventien jaar geleden, op 20 mei 1998, om precies te zijn. In de eindstrijd. Davids (Juve) vs Seedorf (Real) was het destijds. Seedorf won. In de Arena. Maar dat was toen. Nu is nu. Vandaag de dag is het Pirlo vs Ronaldo. Om te watertanden zo heerlijk als dit wel niet worden gaat. Zo. De Koninklijken zijn zwaar favoriet, maar veeg die boys uit Turijn niet uit. Het blijven Italianen hè. Net zoals die Madrilenen Spanjaarden blijven. Huh? Niet opletten. Gewoon doorlezen. Deze onzin. Whoehaha. Zet alles aan de kant. Positioneer je bank voor je flatscreen zo dat je niets missen zal. Zou zo verdomde jammer zijn. Als je iets missen moet. Van deze gigantische pot voetbal. Juventus-Real Madrid. Een Europese klassieker. Altijd al geweest. Wie gaat naar Berlijn? Dat is de vraag. Wie mag op 6 juni de finale gaan spelen? Oh oh oh oh. Gaat dat zien.

Maar eerst van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf overheerlijke dames om je vrije dinsdag nog ietwat op te fleuren zo lekker als ze wel niet zijn. En wat te denken van DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf knallende muziekgiganten die je oortjes weer laten verwennen zo fijn als die pareltjes wel niet klinken doen. Gewoon omdat het kan. Om de kriebel in je buik al wat te doen opborrelen. Van die dingen. Meer niet. Heb plezier. Dat de beste moge winnen. Ciao. Hola. Of wat het ook moge zijn. Boe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten