woensdag 27 mei 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! De ontknoping van de Europa League! Vette finale Dnjepr Dnjepropetrovsk - Sevilla voor je paupersmoel. Balpartijtje is te zien op voetbalzender RTL7 vanaf een uurtje 20:00 uur. 20:45 uur aftrap. Dat je het weet. Stream nodig? Zie hierrr. Gokken doe je weer daarrr. Zoek het uit. Boe.

Dnjepr de pepper Dnjepropetrovsk tegen Sevilla dus. Man, man, man, wat probeer dat maar eens normaal uit je bek te krijgen zonder te klapperen met je kunstgebitje. De tandjes. Dnjepr Dnjepropetrovsk. De Oekraïense balbende heeft het toch maar mooi geschopt tot de finale. Evenals het Spaanse Sevilla. Maar dat is niet verwonderlijk. Dat Spaanse ploegje staat immers zowat ieder jaar in de EL-finale. Vorig jaar nog. Wonnen ze. En ook dit jaar zijn ze weer torenhoog favoriet. Balpartijtje wordt gespeeld in het oh zo gezellige Warschau. Is wat. Nou ja, laten we het beste maar hopen. Met een beetje spektakel op de woensdagavond is iedereen snel tevreden. Toch? Genoeg voor vandaag. Nu al? Ja. Een korte toppert alert dit keer. Het kan immers niet altijd feest zijn. Op naar de laatste alinea dan maar.

Juist ja, de laatste alinea. En om die reden dus van je PATS, PATS, PATS, PATS en PATS vijf heerlijke meisjesschepsels om je vingers bij af te likken. Waarom? Waarom niet. En van je hoppetee HOPLA, HOPLA, HOPLA, HOPLA en HOPLA vijf muziekpareltjes die lekker in het gehoor liggen. Dus. Nou. Poeh, poeh. Wij gaan foebele koekeloeren doen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten