zaterdag 2 april 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette El Clasico FC Barcelona-Real Madrid voor je klep. Vanaf 20:30 uur te zien op het Ziggo kanaaltje nummer 14. Of je zoekt hierrr een fijne illegale stream. En vergeet niet, ook op het Ziggo kanaaltje 14, van 18:25 uur tot 19:30 uur, vertelt El Sierd je alles over de historie van El Clasico. Dat je het weet. Dat je het verdomme weten zal.

FC Barcelona-Real Madrid. Om te smullen zo heerlijk als dit wel niet is. De wedstrijd zal geheel in het teken staan van de op 24 maart 2016 overleden voetbalicoon Johan Cruyff. Wat voor een emotie zal dit gaan brengen? Zal Barca zijn ster van weleer op een waardige wijze gaan eren? Dat Lionel Messi bijvoorbeeld extra vleugeltjes krijgt en elf Madrilenen hor-en-dol slaomt. Dat Neymar Ronaldo zes keer door zijn stokken weet te poorten. Dat Luis Suarez dat stuk leer middels de kluts via Carvajal, Ramos en Varane in het netje weet te frommelen. Je weet het niet. Je weet het verdomme niet. El Salvador zal toekijken vanaf een witte wolk. Of slaan de Koninklijken meedogenloos toe? Om het gat van tien punten in de Primera Division nog iets verdraagzamer te maken. Kan ook natuurlijk. We gaan het zien. El Clasico. De mooiste voetbalwedstrijd op deze aardbol. Mooier dan een Champignonnen League finale, mooier dan een WK-finale. Of kalken we nu kletskoek neer. Nee toch? Nee. Of? Ja? Hmm? Wat? Nou, zeg het maar?

Maar voordat we met onze handjes in onze broekjes kunnen gaan zitten grabbelen eerst vijf wonderschone juffenpareltjes voor je opgezocht. Dus van je OLÉ, OLÉ, OLÉ, OLÉ en OLÉ. Eens kijken of je je beheersen kunt om niet alvast die ritsluiting van je naar beneden te trekken. Pleuren we er ook nog vijf giganten van muziekpareltjes bij, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR, en het feest kan beginnen. Joehoe. El Clasico. Wij gaan nu echt foebele koekeloeren!

Oja
Oja, het potje tussen AZ en PSV dat vanavond om 19:45 uur begint, kan ook leuk worden. Maar ja uhhh, boeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten