woensdag 13 april 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijdjes kwartfinale Champignonnen League op deze lentewoensdag ergens in april. Te weten Atletico-Barcelona en Benfica-Bayern Munchen. Vanaf 20:00 uur zal er voorgebabbeld worden in de SBS6 studio en dan vanaf 20:45 uur gaat het los. Eerstgenoemde pot live, tweede aansluitend in ruime samenvattingsvorm. Die laatste game is trouwens ook live te bewonderen op de ZDF. Dat je het weet. Vette illegale streams zijn weer hierrr te vinden. Zoek het uit.

Atletico-Barcelona
Het staat 1-2. Het kan dus nog alle kanten op met deze balpartij. Weten de Madrilenen van Diego Simeone met hun fysieke bikkelspel de technische begaafde baltovenaars van Barca te kraken? Of krijgt Messi het op zijn heupen? Of Suarez? Of Neymar? Poeh. We gaan het zien. Spannend zal het zeker worden. Een sensatie hangt in de lucht. Dat wordt smullen geblazen.

Benfica-Bayern Munchen
Het staat slechts 0-1 voor de mofjes. Is niet echt veel moeten we bekennen. Wij hadden een ruimere marge verwacht. Maar desalnietemin, dit magere doelpuntje verschil zal de pot voetbal tussen de Portugezen en de Zuid Duitsers alleen maar spannender maken. In een kolkend Estádio da Luz stadion zal er afgetrapt worden. Mocht het bloedstollend, boeiend, meeslepend, opwindend en/of zinderend gaan worden, kunnen we gaan schakelen naar onze ZDF Freunden.

HIERRR en DAARRR
En hoe nu weer deze voetbaldag door te komen totdat er daadwerkelijk op het fluitje zal worden geblazen? Welnu gewoon door HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR te klikken doen om zodoende de vijf heerlijkheidjes te kunnen bewonderen. Mag een fijn mopje muziek natuurlijk ook niet ontbreken, vandaar vijf keer van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Zo. Wij zijn er klaar voor. Wij gaan foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten