dinsdag 5 april 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Wederom kwartfinale Champignonnen League voor je pannetje. PSG-Manchester City en VfL Wolfsburg-Real Madrid. Eerstgenoemde wedstrijd live vanaf 20:45 uur op campingzendertje SBS6, laatstgenoemde pot zal aansluitend in samenvattingsvorm te zien. Vanaf 20:00 uur is het voorbeschouwen. Nou ja, reclame koekeloeren en iets voor jezelf doen ofzo. Illegale streams hierrr.

PSG-Manchester City
Zo, dit wordt me er eentje hoor. FC Fly Emirates vs Etihad Airways City. Een Emiraat onderonsje. Grote Zlatan vs Kleine Ag├╝ero. Wie schopt de bal net iets vaker in het netje? De Fransen zijn dit jaar op stoom, de Engelsen daarentegen zijn ietwat wisselvallig. Maar de bal is rond, en we beginnen met elf tegen elf dus er kan nog van alles gebeuren. PSG-Manchester City is de vette live partij waar wij naar kijken gaan. Yes!

VfL Wolfsburg-Real Madrid
En dan iets later op de avond in samenvattingsvorm nog even naar VfL Wolfsburg-Real Madrid gluren. Het vermoeden is dat de sterrrenformatie van Zidane geen spaan heel zal houden van de groenwitten uit Wolfsburg. Maar zoals wij al in de voorgaande alinea schreven de bal is rond, en we beginnen met elf tegen elf dus. Zoek het uit. Tijd nu voor de laatste alinea.

HIERRR en DAARRR
En om deze woensdag in de juiste stemming door te komen zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf pareltjes van vrouwwezens en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke muziekklanken waarvan je voetjes automatisch van de vloer zullen gaan. Wel, was het wel weer voor vandaag. Zorg voor voldoende bier en chips in huis. Wij gaan foebele koekeloeren! Oja, en hierrr Kim Feenstra naakt. WTF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten