zondag 2 april 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Klassiekertje Ajax-Feyenoord op het programma vandaag. Eentje die er verdomme toedoet. Wint Feyenoord kan de champagnefles ontkurkt worden in Rotjeknor. Wint Ajax wordt het alleen maar spannender en spannender in de Eredivisie. Bij een gelijkspelletje verandert er weinig. Tja, het is zoals het is. Balpartijtje is vanaf 14:30 uur te begluren op betaalkanaaltje FOX Sports. Of te luisteren via radio 1 Langs de Lijn. Vette illegale stream hierrr. Kan allemaal. Gaat dat zien, gaat dat zien. Wie doet die competitie winnen dan? Samenvatting vanavond klokslag 7 bij onze vrienden van Studio Sport. Gaan we dan met die fijne voorbabbel om in de juiste stemming te geraken oh ja oh ja.

Ajax uit Mokum. Trots van de Joden. Dappere strijders. Van Dam tot het Leidse. Een geile temeier. Voor geld kan je ballen. Snuiven en blowen. Kan ook op de Wallen. Want Amsterdam, is poep op de stoep, en haat in de straat, je bent op je hoede, vooral 's avonds laat, en Dansen bij Jansen, kapsones in zuid, een steen door de ruit! Want Amsterdam, is poep op de stoep, en haat in de straat, een knokploeg die krakers hun huis uitslaat, gezellige kroegen, de grachten, het IJ, ze horen erbij!

Kijk dan daaro aan de overkant met die zinksnede. Krijg je daar dan de pleuris van. Van dat wijf. Dat loopt de hele dag maar over Amsterdam te zeiken. Toen ik nog in Amsterdam zus en toen ik nog in Amsterdam zo. Dat ze de tering mag krijgen met d'r 020 en de tyfus d'r bij. Niet dat ik wat tegen Amsterdammers heb hoor. Het zijn beste mensen. Ze hebben een goed hart. Het moest alleen gekookt op hun rug hangen. En wel zo laag dat de honden erbij kunnen. Hand in hand de kameraden. Hand in hand voor Feyenoord 1.

Mooi, ook weer gehad. Laatste alinea alweer. Tieten, likken, kutjeketsen en meer van dat zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Klinkie, klankie, klonkie om de smaak te pakken te krijgen zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Precies. Wij gaan foebele koekeloeren. Ajax-Feyenoord. Dat de beste moge winnen. Have fun. Bier. Hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten