zondag 23 april 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette titelrace potjes op deze zondag weer. En wat voor potjes. Twee heuse krakers. Eerst om 14:30 uur het voorgerecht tussen Vitesse en Feyenoord. Aansluitend om 16:45 uur de hoofdmaaltijd tussen PSV en Ajax. Dat wordt smullen geblazen in het vijf sterren restaurant dat FOX Sports heet. Of je luistert radio 1 Langs de Lijn. Of je zoekt naar een goede stream hierrr ergens tussen. Of je wacht tot 19:00 uur wanneer de ruime samenvattingen voorbij zullen komen bij onze vrienden van Studio Sport. Kan allemaal. Of.... zoek het lekker uit.

Vitesse-Feyenoord
Om 14:30 uur brandt de titelrace om het kampioenschap van de Eredivisie weer helemaal los. Feyenoord op bezoek bij het lastige Vitesse. De Rotterdammers moeten winnen want wie weet wat er later op de middag staat te gebeuren als PSV en Ajax het tegen elkaar op gaan nemen. Zal Vitesse er vol ingaan of zullen de Arnhemmers zich sparen voor het KNVB finale bekerduel tegen AZ van volgende week? Wie het weet mag het zeggen. De havenpikkies moeten in ieder geval niet nerveus van start gaan. Want een kat in het nauw maakt rare sprongen. Jeweetzelf. Hup, hup, heel Rotjeknor aan de Valdispert dan maar. Winnen in Arnhem betekent zo goed als zeker kampioen. Alhoewel? Na vandaag nog twee wedstrijdjes te gaan.

PSV-Ajax
Nog drie potjes te gaan en we weten het zeker. Wie voetbalkampioen van Ollandia is geworden. Of weten we na vandaag wellicht meer? Knallende kraker tussen PSV en Ajax staat op het programma. Vanaf 16:45 uur. Ajax moet winnen om kans te houden op de schaal. Wanneer het leer rolt in Eindhoven is de uitslag van de Rotterdammers reeds bekend. Ajax kan doelgericht voetballen. Echter. De boys van Bosz krijgen niets cadeau. PSV wil revance. Revanche voor de flater van vorige week zondag toen er belabberd 1-1 gelijk werd gespeeld tegen ADO. Revanche voor een verloren seizoen. Tweede zullen de Eindhovenaren niet worden, maar de titelrace beslissen kunnen ze wel. PSV moet. Voor de fans. En de AmsterRotterdammers? Die kijken nagelbijtend televisie.

Laatste alinea
Ho. Nog even dit. Om 20:45 uur via het Ziggo kanaaltje kan men genieten van een heuse El Clasico. Vanaf 20:00 uur wordt er voorbeschouwd. Real-Barca. Het toetje na de hoofdmaaltijd. Dat je het weet en niet zult vergeten. De klassieker der klassiekers onder het hele voetbalgebeuren. Ach ja. Waar waren we? Oh ja, laatste alinea. En waar dient een laatste alinea ook alweer voor in zo'n berucht toppert alertje? Juist ja, die dient er voor om de stemming er alvast een beetje in te krijgen bij menig voetballiefhebber. Daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtdames die je het een ander willen laten zien. En reken maar dat de stemming er al aardig in komt na het klikken op de betreffende linkjes. Heus. Eens kijken. Ja. Een paar fijne muziekdeuntjes uit de jaren 90 van dat YouTube kanaal plukken en we voelen de spanning vanaf de redactie van Voetbalhumor.com al borrelen in menig buikje. Ghe ghe ghe. Komen ze: EEN, TWEE, DRIE, VIER en dat is VIJF. Laat dat maar aan ons over. Wij weten hoe het moet. Wij weten hoe het hoort te zijn. Een zinderende voetbalmiddag staat ons te wachten. Met gierende enkelbanden, met knikkende knieen, met drammende darmen, met jeukende jukbeenderen, met zwetende oksels, met kirrende magen, met tollende ogen, met vochtige handpalmen, met een transpirerende balzak, met een natte bilspleet, met van alles en nog veel meer ongemakken, met chips, met bier, met heel veel bier verdomme. Want yes! Wij gaan foebele koekeloeren. Heb een fijne zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten