woensdag 19 april 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Return games van je hatseflatse yes Champignonnen League op het programma. FC Barcelona-Juventus en AS Monaco-Dortmund. Eerst genoemde is live te bewonderen via voetbalzender Veronica. Vanaf 20:45 uur zal het balletje van de middenstip worden weggeschopt. Vanaf 20:00 uur zal er worden voorbeschouwd met reclameblokken worden gestrooid. Aansluitend de samenvatting van de tweede partij. Streams hierrr. Let's go van jetje kadetje.

FC Barcelona-Juventus
Kan Barca het huzarenstukkie tegen Paris St Germain herhalen? Tegen Juventus. De Italianen staan met 3-0 voor dus cattanacio ligt op de loer. Of tikki taka daar wat tegenover weet te stellen, hmm wij denken van not. Dit keer zijn de Catalanen het haasje. Let maar op. Of? Laat dat voetbalhumor.com maar denken. Dikke duh. We gaan het zien. Barca-Juve. Een finalewaardige partij. Messi in vorm en alles is weer anders. Jeweettoch.

AS Monaco-Dortmund
De drie bommen onder de bus van Dortmund hebben de mofjes geen goed gedaan. Zoveel is zeker. Totaal van slag. Sowieso te maf voor woorden dat de UEFA bepaalde dat het potje binnen 24 uur gespeeld moest worden. Centen, heeft allemaal met centen te maken. TV-rechten. De kijker moet bediend worden. Fuck off UEFA, dit was een regelrechte aanslag. Niets ten nadele van Monaco. Een leuk ploegje. Plus een 3-2 voorsprong. De mofjes dienen dus minstens twee keer te scoren.

Laatste alinea
Doen we van je vijf keer HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En doen we van je vijf keer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Het kan niet op. Wordt een smakelijke woensdagavond. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten