zondag 16 april 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette strijd om het voetbalkampioenschap der Nederlanden op deze eerste Paasdag. Twee toffe balgames om van te smullen zo smakelijk als ze wel niet zijn. Wie pakt de punten, wie morst er punten. Allemaal te zien op het betaalkanaaltje FOX Sports of gratis te beluisteren via radio 1 'Langs de Lijn'. Stream hierrr. Vanavond vanaf 19.00 uur op NPO1 met het bord op schoot naar de ruime samenvattingen kijken kan ook. Uh, maar over welke twee balpotjes heb je het dan? Gaan we je nu van vertellen doen.

14.30 uur: Feyenoord-FC Utrecht
Feyenoord. Rotterdam. 010. Trotse koploper. Staat slechts een schamel puntje plus wat doelpunten voor op aartsrivaal Ajax. Mag het vandaag in eigen Kuip gaan opnemen tegen het in vorm zijnde FC Utrecht. Een lastige hindernis. Wisten de kakkerlakken vorige week nog met moeite een puntje binnen te sprokkelen op het kunstgras van Zwolle hoe zal het die havenpikkies vandaag vergaan? In een overvolle Kuip. Als twaalfde man. Om nerveus van te worden. Of toch niet? Want? Feyenoord thuis, gekkenhuis. We gaan het zien.

16.45 uur: Ajax-SC Heerenveen
Ajax. Amsterdam. 020. Nummertje twee op de ranglijst. Op slechts een schamel puntje plus wat doelpunten achter op aartsrivaal Feyenoord. Mag het vandaag in de Johan Cruyff Arena gaan opnemen tegen het altijd lastige SC Heerenveen. De boeren met de opstroopte mouwen. Herken je deze nog, pannenkoek? Afgelopen donderdagavond wisten de Joodse godenzonen het Duitse Schalke nog met wervelend voetbal helemaal kierewiet naar huis te sturen. Maar ja, jeweetzelf. Na een Europees avontuur worden vaak punten gemorst. Of zal het ditmaal anders zijn?

Laatste alinea
Dus. Na het zoeken, schilderen en oppeuzelen van alle eieren tijd om in de stemming te geraken voor hetgeen wat komen gaat. Daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf dames vol plezier. En daarom DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf opzweepmuziekstukjes met en zonder gitaar. Allemaal voor jou. Van ons. Gewoon. Want wij zijn lief en jullie ook. Heb een fijne voetbalmiddag. Dat de beste moge winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten