woensdag 1 augustus 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijdje SK Sturm Graz-Ajax naar aanleiding van de voorronde van de voorronde van de play-offs van de Champignonnen League. Balpartij is gratis en voor niets te bekoekeloeren op het vrije Ziggo kanaaltje. Vanaf 20:30 uur trappen maar tegen dat leer, vanaf 20:00 uur zal er worden voorgebabbeld betreffende de balpartij. Toch een stream nodig? Zie hierrr. Zit-ie er niet tussen of is het gewoon een bagger stream? Dan vette pech.

Eerste potje in de Johan Cruyff Arena eindigde vorige week op een zomere woensdagavond in een heerlijke 2-0 overwinning voor de Amsterdammers. Vandaag mag het tweeluik in het Oostenrijkse Graz worden afgemaakt. Tegen de plaatselijke SK Sturm. Deden Pietje Blind en Pietje Tadic het nog rustig aan in de eerste wedstrijd (geen wedstrijdritme), vanavond mogen ze volle bak vanaf minuut één laten zien dat ze het Ajax-tenue meer dan waard zijn. Komt bij dat Pietje Ziyech ook nog immer Ajacied is, kortom oprollen dat Graz want in Amsterdam bleken die Oostenrijkers een Sturm in een glas water. Jodelen konden ze als de beste, van het voetbalspelletje bakten ze er niet veel van. Afijn, wie oh wie mag op 7 of 8 augustus ballen tegen Standard Luik, wie houdt de CL-poulefase in het verschiet?

Nog even wat lekkere wijven en goede muziek voor je opzoeken want laatste alinea jeweetzelf. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR de vijf lekkere wijven en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR de goede muziek. Heb een plezierige match voetbal vanavond. Zeggen we met zijn allen: hup Ajax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten