dinsdag 7 augustus 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Derde voorronde van de Champions League balpartij tussen Standard Luik en Ajax voor je snotkoker. Allemaal te bekoekeloeren via het gratis kanaaltje van Ziggo Sport. Shirtsponsor van... jeweetzelf. Vanaf 20:00 uur rammen maar tegen dat leer, vanaf 19:30 uur een welbespraakte voorbeschouwing. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Werd er onlangs nog afgerekend met het Oostenrijkse Sturm Graz, is het nu de beurt om de Belgjes van Standard Luik een poepie te laten ruiken. Standard Luik tegen Ajax. Altijd een beladen duel. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs van de voorronden van de Champions League. Potje ballen tegen Slavia Praag of Dinamo Kiev voor CL-deelname echter dat is voor later een zorg. Boem. Vuurwerk wordt verwacht. Twee jaar geleden troffen beide teams elkaar in de Europa League groepsfase. Uit werd gelijkgespeeld, thuis wonnen de Amsterdammertjes nipt. Heksenketeltje in het Maurice Dufrasnestadion, heksenketeltje in de Arena. Dat soort dingen. Ouders laat uw kinders thuis wanneer u afreist richting Sclessin want risicowedstrijd. Dat je het weet. Rottigheid wordt verwacht. Afijn, de Mokummers zullen het veld betreden met nummertje tien Pietje Tadic en nummertje twee-en-twintig Pietje Ziyech. Lekker belangrijk die nummertjes. Gewoon ballen tot het snot voor je ogen het ballen je verdomme onmogelijk maakt. Kan miljoenenaankoop Pietje Blind vanaf het begin aanvangen? Speelt groeibriljant Pietje van der Beek of is hij wederom het kind van de rekening? Zit Pietje Neres al naast Pietje Kluivert op het bankje van AS Roma of doet hij vanavond nog gewoon mee? Vragen, vragen en nog meer vragen. Kijk, dat rijzende ster Pietje (lees Frenkie) de Jong in de basis staat durven wij wel te voorspellen. Wat een heerlijke ballert is dat toch. Weet potjandorie pingelen op eigen helft tot een kunst te verheffen. We gaan het zien. Vanavond. Hup Ajax.

Laatste alinea alweer. Dus zet je schrap. Want FAP, FAP, FAP, FAP en FAP. Vijf zalige fapmeisjes voor je uitgezocht. Knallen we er ook nog wat muziek dat WWW op. Zit je er klaar voor? Komen ze dan. Waar? Nou DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf klinkende pareltjes van dat YouTube voor je geplukt. Voor jou, van ons. Genoeg geouweleuterd. Zorg voor voldoende bier in de koelkast en houd je huig koel. Zomaar een advies onzerzijds. Duhuh. Wij gaan lekker foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten