dinsdag 14 augustus 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijd van de derde voorronde CL-tweestrijd tussen Ajax en Standard Luik. Bende is allemaal te bekijken op het open Ziggo Ajax-kanaaltje. Vanaf 20:00 uur eerst dertig minuten voorbeschouwen om vervolgens vanaf 20:30 uur met zijn allen helemaal los gaan in de Johan Cruijff Arena. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Gaat-ie weer. Europees ballieballie om te proberen in het miljoenenbal te geraken. Vergeten is de blamage van afgelopen zaterdag tegen Heracles thuis. Richten we ons nu helemaal op Ajax-Standard Luik. Vorige week werd er in het Luikse onnodig twee-twee gebald door de Amsterdamse branieboys. Hoe zonde was dat? Eerste helft had het zomaar gedaan kunnen zijn voor de Belgjes als die derde goal er door de Ten Hag brigade in was gepeerd. Helaas. Voetbal is voetbal. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Na helft één mag je vijftien minuten thee drinken, vervolgens komt helft twee om de hoek kijken en dan kan het allemaal anders zijn. En zo geschiedde. Na wat wissels te hebben toegepast verloren de knulletjes van Ten Hag de controle op het veld en kwamen de zuiderburen knap terug in de wedstrijd. Afijn jeweetzelf. Al met al is een twee-twee uitslag in een Europees uitpotje een goede uitgangspositie om het thuis in stijl af te maken. Starten we als het aan ons ligt gewoon met dezelfde elf namen als vorige week. Hoe sneu voor rising stars Pietje van der Beek en Pietje Eiting ook, maar die beginnende elf stonden er. Op papier een fijn elftal met Tadic en Ziyech als absolute maestro's op het groene grasveldje. Mooi, en na de winst op de Belgjes vanavond trekken we een lange neus naar PAOK Saloniki of Spartak Moskou. Ho, ho, niet zo snel. Is voor later een zorg misschien. Eerst dit karweitje maar eens zien te klaren. Want anders dahag Ten Hag en dahag Van der Sar en dahag Overmars. Dus... hup Ajax.

Is het nu tijd voor tieten, memmen, flinke doppen en meer van dat moois zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf schone vrouwwezens check hoe lekker die wel niet zijn. Mag goede muziek natuurlijk niet ontbreken in deze laatste alinea dus zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf klinkende prikkelende pareltjes je oortjes zo blij zo blij. Genoeg geblablablaat, genoeg geneuzel voor vandaag. Klaar. Zorg voor voldoende bier in huis, strotje moet immers koel blijven, want wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten