maandag 2 mei 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijd halve finale Champions League wedstrijd tussen Villarreal CF en Liverpool op het programma vanavond. Allemaal te zien op voetbalzenders RTL7 en Ziggo. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing op RTL7 met Ron en Dirk, vanaf 20:30 uur op Ziggo met een analist die wel verstand van heeft.

We kunnen nu wel een leuk blablabla toppert alert maken maar de boel is al gespeeld. Eerste wedstrijd eindigde in Liverpool in een 2-0 overwinning voor de Engelsen. Om nou te zeggen dat Villarreal kansen heeft gehad om ook een doelpuntje erin te kunnen prikken die dag? Nee. Liverpool is momenteel gewoon het sterkste team van de wereld. Ze zullen de finale van de Champions League met twee vingers in de neus halen. Villarreal was leuk. We hebben van ze genoten. Echter dit was het dan voor de Spanjolen. Dus hup, op naar de laatste alinea graag.

Laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtige dames zie ze loeren in die camera en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie prettig in het gehoor liggende muiekdeuntjes hoera hoera. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten