donderdag 5 mei 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Conference League halve finale strijd tussen Olympique Marseille en Feyenoord Rotterdam. Bende is vanaf 21:00 uur op voetbalzender Veronica te aanschouwen, uurtje eerder kan al worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing.

De eerste stap is gezet. Vorige week. Toen er met 3-2 van de Fransen werd gewonnen. Knap. Heel knap. Echter het liefst hadden wij gezien dat de Rotterdammers er nog eentje extra in hadden geprikt. In die kolkende Kuip. Want dat Marseille speelde gewoon met een mijter op achterin. 5 december viel nogal vroeg in het jaar 2022. Vandaar dat wij denken dat het lastig zal worden. Daar in het hol van de leeuw. In Stade VĂ©lodrome te Marseille. Waar het ook spoken kan. Heksenketel in vuur en vlam. Die zijn nog gekker dan de mensjes in de Kuip. De kereltjes van coach Sampaoli zullen tot op het bot gemotiveerd zijn. Dienen de kereltjes van coach Slot ook te zijn. Olympique Marseille vs Feyenoord. Dit wordt een retespannend avondje. Nagelbijten met samengeknepen billen dat soort werk. Onze voorspelling? We hopen op de Rotterdammers, maar denken dat Olympique (want Payet) naar de finale gaat. Laat het ons in godsnaam fout hebben.

Rammen we er nog snel een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames van het WWW voor je geplukt en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekgeluidjes zomaar vanaf het YT-kanaaltje voor je uitgezocht. Heb plezier. Wij gaan foebele koekeloren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten