dinsdag 3 mei 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Terugwedstrijd halve finale Champions League wedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City op het programma vanavond. Allemaal te zien op voetbalzenders RTL7 en Ziggo. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf 20:03 uur de voorbeschouwing op RTL7 met Jan en Wes, vanaf 20:30 uur op Ziggo met een analist die er wel verstand van heeft.

Echter eerst gaan we de doden van de Tweede Wereldoorlog herdenken. Mede door hen leef jij nu in vrijheid en kun je straks ongedwongen genieten van de knalpot die ons te wachten staat. Want het was smullen geblazen. Vorige week. 4-3. Zeven doelpunten. Met Benzema als absolute afmaker bij de Koninklijken en De Bruijne als beste speler van de planeet bij de Blues. Het was een groot voetbalfeest. Hopen dat het vanavond wederom een spektakel van jewelste wordt. Real Madrid vs Manchester City. Dat staat er vandaag op het voetbalmenu. Citizens zijn licht favoriet (want doelpunt voor), maar vergis je niet in Los Blancos. Een perfecte counterattack van de Koninklijken is dodelijk bij de zwak ogende verdediging van The Sky Blues. Het tiktak samenspel van de Guardiola-machine daarentegen zal de Madrilenen van Ancelotti weer doen trillen van angst. Och, och, het is nog niet voorbij. Een krankzinnige negentig minuten (of wellicht meer) staat ons voetballiefhebbers te wachten. Dat de beste ploeg maar naar de finale mag gaan. Onze voorspelling? Weten wij veel. Wij gaan gewoon genieten. Zoek het uit met je voorspelling.

Laatste alinea maar doen? Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie overheerlijke dames die van wanten weten en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone geluidopnames om je oortjes te laten liefkozen van geluk. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten