dinsdag 17 mei 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! UEFA Europa League finale tussen Eintracht Frankfurt en Glasgow Rangers vanuit het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán te Sevilla. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 21:00 uur de wedstrijd, vanaf 20:30 uur kan er worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing.

Wat weten we van Eintracht Frankfurt? Nou, dat ze FC Barcelona in hun eigen Camp Nou te kakken hebben gezet. Wat weten we van Glasgow Rangers? Nou, dat onze Giovanni van Bronckhorst daar de scepter zwaait. Eintracht Frankfurt vs Glasgow Rangers. Wij gaan er vanavond eens goed voor zitten. Onze voorspelling? Alhoewel we natuurlijk honderd procent voor Gio zijn, zijn die Duitsers licht favoriet volgens de bookmakers en dus denken wij dat die kuilengravers er met de UEFA-beker vandoor gaan.

Zijn we alweer beland bij de laatste alinea. Het lezen van een toppert alertje gaat nu eenmaal snel als je niet zoveel woorden gebruikt. Vandaar. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantastische dames kijk ze eens stralen van geluk en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone muziekdeuntjes hoe mooi wil je ze hebben? Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten