zaterdag 7 mei 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Super Sunday in de eredivisie. AZ vs Ajax (14:30 uur) en Feyenoord vs PSV (16:45 uur) op het programma. Live te begluren via ESPN, live te luisteren via NPO Radio 1 Lang de Lijn, samenvattingen vanaf 19:00 uur bij onze vrienden van Studio Sport op NPO 1. Zoek het uit.

Strijd om plek één en twee. Vandaag kan zomaar de beslissing in de eredivisie vallen. Het is loeispannend. Oké, oké, qua theorie kan alles nog door elkaar worden gehusseld in de laatste twee wedstrijden. Klopt, echter vanmiddag kunnen Ajax en PSV punten morsen. Mocht PSV punten morsen dan is het zo goed als gedaan. Is de competitie nagenoeg beslist en is het feest in Amsterdam. Kortom Feyenoord kan Ajax kampioen maken. De Amsterdammers kunnen in de busrit terug horen of ze kampioen worden. Het kan natuurlijk ook anders verlopen. Dat PSV wint in Rotterdam en AZ geeft Ajax in de Almaarderhout een pak slaag van jewelste. En waarom ook niet? Na de anticlimax tegen Sparta vorige week zint het team uit Alkmaar op wraak. Hoe fijn om dan juist nu Ajax te mogen ontvangen. Feyenoord heeft het zware potje in en tegen Marseille van afgelopen donderdag nog in de benen. Als die Eindhovenaren gewoon in hun sterkste opstelling spelen, moeten drie punten haalbaar zijn. Slinkt het verschil tussen PSV en Ajax vervolgens naar een schamel puntje en is er nog helemaal niets beslist. Is alles weer open. Mag PSV andermaal hopen op de landstitel. Hebben we wederom twee spannende speelronden voor de boeg. Het wordt sowieso bibberen voor menig Ajacied want de datum 8 mei is de Amsterdammers niet goedgezind. Remember 8 mei 2011 FC Twente, 8 mei 2016 De Graafschap en 8 mei 2019 Tottenham Hotspur. Afijn. Koffiedik kijken. Dat is wat het is. Blablabla. Wellicht weten zowel Ajax en PSV te winnen en wordt er helemaal niets gemorst. Iets na 18:30 uur weten we meer. Laatste alinea maar doen?

Tijd voor iets luchtigs mensen. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie knappe dames kijk ze eens luchtig doen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijke muziekstukjes hoe luchtig die wel niet klinken op deze zonnige zondag in mei. Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten