dinsdag 6 december 2022

Di 2022-12-06

Toppert alert! Toppert alert! Achtste finale jeweetzelf. Twee WK-wedstrijden maar liefst voor je ponem. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

16.00 uur: Marokko vs Spanje
Zowel poule E als poule F kende een verrassende groepswinnaar. Marokko pakte de meeste punten in poule E en in poule F was het niet Spanje of Duitsland, maar Japan dat bovenaan eindigde. Door te verliezen van Japan wist Spanje zich als tweede te kwalificeren voor de knock-outfase van het toernooi. Hiermee ontloopt Spanje tegenstanders als Kroatië, Brazilië, Argentinië en Nederland. In de achtste finale neemt Spanje het dus op tegen Marokko. Kan Marokko, met sterspeler Ziyech, deze reeks doorzetten in de knock-outfase? Voormalig topspits Samuel Eto’o voorspelde voorafgaand aan het toernooi dat Marokko een van de outsiders van het toernooi zou zijn en hij zou daarin nog wel eens gelijk kunnen krijgen. Onze voorspelling? Wij denken toch Spanje. X De Leeuwen van de Atlas dus.

20.00 uur: Portugal vs Zwitserland
Ondanks een 2-1 nederlaag tegen Zuid-Korea wisten Cristiano Ronaldo en co zich toch als winnaar van Groep H te plaatsen voor de achtste finale. Ook opponent Zwitserland had het lastig. Tegen de energieke Serviërs verzekerden de Zwitsers zich van een tweede plaats in Groep G. In juni van dit jaar troffen beide landen elkaar voor de Nations League. Zowel de Zwitsers als de Portugezen wonnen thuis. Ook nu in Qatar zijn ze aan elkaar gewaagd. Bookmakers zullen de Portugezen als lichtfavoriet bestempelen, maar bedenk wel dat een achtste finale ronde altijd een verrassing oplevert. Onze voorspelling? Toch gaan we met de bookmakers mee en gokken we op Portugal. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten