zaterdag 3 december 2022

Za 2022-12-03

Toppert alert! Toppert alert! De achtste finale is aangebroken met vandaag twee WK-wedstrijden voor je dondersteen. Oranje mag ook aantreden wat een feest, wat een feest. Bende is allemaal te bekoekeloeren bij onze vrienden van de NOS.

16.00 uur: Nederland vs USA
De groepsfase is voltooid. Zeven punten zijn behaald. Eerste plaats. Een keurig resultaat als je puur naar het resultaat kijkt. Alleen het voetbal van Oranje is als de piemel van Waylon. Er zit totaal geen beweging in. Vanaf nu moet het anders. Vanaf nu is het ja of nee. Remember 27 juni 2021. Achtste finale EURO 20201. Die dag speelde Oranje met poep in de benen tegen 'walk-over' Tsjechië. Vlogen we er roemloos uit. Oké, oké, dat was onder Frank de Boer, de slechtste bondscoach ooit, maar laat het een waarschuwing zijn. Afijn, Nederland vs USA. Onderschat die Yankees niet. Hun spirit om voor volk en vaderland alles te geven zal voor Oranje het meeste pijn gaan doen. Echter wij hebben koning Gakpo. Alles wat meneertje aanraakt vliegt tegen de netten. Links, rechts, met het hoofd. Ome Louistje kennende zal de beginopstelling hetzelfde zijn als tegen Qatar. Nu maar hopen dat Blind zijn oud-ploeggenoot Dest een beetje kan bijhouden. Reken maar dat de wingback van AC Milan het wit uit de ogen van Blind zal proberen te spelen. Op papier moeten we natuurlijk winnen. Individueel is Oranje op iedere plek beter. Oké, wellicht hadden we Pulisic graag bij Oranje willen zien. Is er ook nog een beetje hatsjoe in de selectie. Nou ja, het moet in ieder geval beter. Vreet het gras op tot je groen poept! Onze voorspelling? We. Worden. Wereldkampioen. √ Zei toch.

20.00 uur: Argentinië vs Australië
Na een moeizame start tegen Saudi-Arabië hebben Messi en co het tij toch weten te keren. Uiteindelijk werd zelfs groepswinst behaald. Australië verraste menig voetballiefhebber door Denemarken achter zich te laten en zich sneaky in de slipstream van Frankrijk een plek in de volgende ronde te verwerven. Of die gele kangaroes vandaag weten te stunten tegen favoriet Argentinië het zal ons benieuwen. Onze voorspelling? Argentinië wint. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten