vrijdag 2 december 2022

Vr 2022-12-02

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je etterstraal. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

16.00 uur: Zuid-Korea vs Portugal (H)
Portugal is reeds geplaatst, Zuid-Korea moet winnen om door te gaan en is bovendien afhankelijk van Ghana en Uruguay. Gaat die Aziaten niet lukken. Ze missen gewoon kwaliteit ook al zal Portugal mensen sparen. Onze voorspelling? Ook deze wedstrijd winnen de Portugezen. X Uh, Zuid-Korea dus.

16.00 uur: Ghana vs Uruguay (H)
Een interessant potje. Ghanezen hebben aan een puntje genoeg, Uruguayanen moeten winnen. Ghanezen willen revanche. Twaalf jaar na de pikante handsbal zegt Suárez nog altijd geen sorry tegen Ghana. Wanneer de Uruguayanen hetzelfde passievolle strijdbare spel op het veld leggen als ze deden tegen de Portugezen van de week, moet het wel goed komen denken wij. Maar ja, onderschat Ghana niet. Onze voorspelling? Toch Uruguay. √ Zei toch. Maar ze liggen er wel uit.

20.00 uur: Kameroen vs Brazilië (G)
Kameroen moet winnen, maar ja de goddelijke kanaries. Ook al zijn ze reeds geplaatst reken maar dat de Selecao de volle buit wil binnenhalen. Brazilië kennende zullen ze dat gaan doen met een B-team om zodoende de echte sterren wat rust te geven. Nog immer zonder sterspeler Neymar want au. Kameroen kan zijn borst nat maken. Onze voorspelling? Normaal zul je zeggen een ontembare leeuw vermorzelt een goddelijke kanarie. Dit keer niet. Brazil zal winnen. X Uh, Kameroen dus.

20.00 uur: Servië vs Zwitserland (G)
Potje om naar uit te kijken. Teams lijken op papier gelijkwaardig. Serven moeten winnen om de volgende ronde te halen, Zwitsers hebben aan een punt genoeg. Een wedstrijd tussen deze twee landen is altijd een beladen duel. Bij Zwitserland spelen ballertjes met Albanese en Kosovaarse roots en die hebben het niet zo met Serviërs. Op het vorige WK troffen beide landen elkaar ook in de groepsfase. Toen wonnen de Zwitsers. Doet de spits van de Adelaars het volgens Servische journalisten ook nog met de vrouw van de reservekeeper. Kortom niet een al te beste voorbereiding voor de Serven. Onze voorspelling? Ditmaal gokken we op een gelijkspelletje. X Zwitserland dus.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten