zaterdag 21 november 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Bam! Krakertje van jewelste vandaag op het programma. Wat te denken van Real Madrid-FC Barcelona? Vette El Clasico. Gewoon van je pats voor je castagnettensnaveltje. Voorbeschouwing vanaf 17:05 uur te zien voor alle Ziggo abonnees op het gratis en voor noppes zendertje Ziggo Sport. 18:15 uur begint de wedstrijd. Alle niet-Ziggo abonnees kunnen wellicht hierrr ergens een stream uit vissen. Zo niet, vette pech.

El Clasico. Het balpartijtje in de Primera Division dat er potdomme toedoet. Plaats van handeling? Madrid dit keer. Helaas, helaas, zonder megaster Lionel Messi, want au aan de linkerknie. Of zijn de wonderen de wereld nog niet uit? Jeweethetniet, jeweethetniet. Echter vandaag zullen sterren als Ronaldo, Kroos, Rodriguez en Bale aan Real zijde en Neymar, Suarez, Iniesta en Rakitic aan Barca kant acte de présence geven. En al die andere niet genoemde balgiganten. Zo de kanonnen! Wordt dat even smullen geblazen? Gna. Wij al van je handen wrijven doen mensen. En met een beetje mazzel wordt al dit zalige voorzien van het ratata commentaar van El Sierd de Vos. Om de clashbende helemaal van je hihaho gigacompleet te maken. Mooi. Nog even wat feitjes die je moet weten voordat de ref op zijn fluitje zal gaan blazen. Barcelona staat eerste met drie puntjes voorsprong op de aartsrivaal uit Madrid die tweede staat. Er zal dus niet alleen om prestige worden gevoetbald maar ook flink om de punten worden gestreden. Huh? Niet op letten. Allemaal blablabla gelul dat als tussenzinnetjes moet dienen. Want effe serieus. Man, man, man, Sinterklaas is pas een week in het land en we krijgen nu al zomaar El Clasico in de schoen geworpen. Ach ja, wie zoet is krijgt lekkers, nietwaar? Nou. En dat de Madrileense goedheiligman voor de Koninklijken is, moet hij lekker zelf weten. Ieder zijn voorkeur. Onze voorkeur? Gaat je geen flikker aan. Dus?

Dus knallen we er nog snel vijf bloedspannende vrouwwezens tegenaan om je vingertjes bij af te likken. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plus ook nog vijf aangename YouTube muziekpareltjes. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Waarom? Om alvast in de stemming te komen voor hetgeen we vanavond laat in de middag te zien zullen krijgen. Daarom. Noem het een opwarmertje, noem het een appetizer, noem het verdomme wat je wilt dat je het noemen wilt. Gaan wij nog even snel de buurtsuper hier om de hoek plunderen. Bier, chips, bitterballen en nog meer bier zullen de dingetjes zijn die in ons winkelwagentje zullen belanden. Wel, heb plezier! Hebben wij namelijk ook. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloeren! Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten