woensdag 25 november 2015

Toppert alert!!!

En dan kijken we even naar de dinsdag. Doen we van je copy en doen we van je paste. Veranderen we alleen de essentiele dinsdagdingetjes en maken er essentiele woensdagdingetjes van en klaar is Kees. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, nietwaar? Zo, klaar.

Toppert alert! Toppert alert! Woensdagavond. Champignonnen League avond. Met als hoofdprogramma het balpartijtje tussen Manchester United en PSV. Wedstrijdje is vanaf 20:00 uur live te aanschouwen op campingvoetbalzender SBS6. 20:45 uur vindt de aftrap plaats. Eventuele stream kun je hierrr vinden. Maar er is meer vanavond.


Jawel. Het wordt weer een lange zit voor de voetballiefhebber. Pas na middernacht zul je je bedje kunnen opzoeken. Want er zijn meer potjes die er vanavond toedoen. Het hele balspektakel zal aansluitend op de hoofdgame in samenvattingsvorm worden uitgezonden. Ook op SBS6. Te weten: FC Astana-Benfica, CSKA Moskou-VfL Wolfsburg, Malmö FF-Paris Saint Germain, Shakhtar Donetsk-Real Madrid, Atlético Madrid-Galatasaray, Juventus-Manchester City en Borussia Mönchengladbach-Sevilla FC. Bam. Is dat even lekker? Is dat even fijn? Yes! Piemeltje zal weer een piemel gaan worden vanavond. Kun je de klok op gelijkzetten. Joehoe. Oja, nog even dit. Toine of Jan Joost zal je door deze denderende woensdagavond leiden. Tezamen met wat babbelende analisten die denken er ook verstand van te hebben. Boe! Dus. Ha. Doe eens gek. Zet een leuk hoedje op. Blaas eens voor de verandering op een toetertje. Malle Balle kom hier. Klets op je kont, lekker dier van plezier. Ach, zoek het uit. Hoogste tijd nu voor de laatste alinea mensen.

En in de laatste alinea gaan we zoals reeds bekend mag zijn loszzz. Waarom? Om het hele feestfestijn van het ballieballie gebeuren nog ietwat op te doen pruttelen. Ja! Zodat je nog meer zin krijgt om alles te gaan zien. Dat je je er de hele fucking woensdag op gaat verheugen. Alleen daarom. Vandaar vijf heerlijkheidjes van pretty ladies voor je uitgekozen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog vijf van die YouTube muziekgiganten tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Gaat die woensdag gegarandeerd zo van je voorbij. Wel. Zijn we er nu wel een beetje klaar mee met dat zinloze zinnetjes getype. Wij gaan foebele koekeloeren. Met chips, bier, warme snacks, koude snacks en nog heel veel meer lekkere ongezonde en gezonde dingetjes die je in het mondje kunt stoppen. Harde boer. Heb plezier! Toedeadokie. En de mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten