dinsdag 24 november 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Dinsdagavond. Champignonnen League avond. Met als hoofdprogramma het balpartijtje tussen FC Barcelona en AS Roma. Wedstrijdje is vanaf 20:00 uur live te aanschouwen op campingvoetbalzender SBS6. 20:45 uur vindt de aftrap plaats. Eventuele stream kun je hierrr vinden. Maar er is meer vanavond.

Jawel. Het wordt weer een lange zit voor de voetballiefhebber. Pas na middernacht zul je je bedje kunnen opzoeken. Want er zijn meer potjes die er vanavond toedoen. Het hele balspektakel zal aansluitend op de hoofdgame in samenvattingsvorm worden uitgezonden. Ook op SBS6. Te weten: BATE Borisov-Bayer Leverkusen, Zenit-Valencia, Arsenal-Dinamo Zagreb, Bayern M√ľnchen-Olympiacos FC, FC Porto-Dynamo Kiev, Maccabi Tel Aviv-Chelsea en Olympique Lyon-KAA Gent. Bam. Is dat even lekker? Is dat even fijn? Yes! Piemeltje zal weer een piemel gaan worden vanavond. Kun je de klok op gelijkzetten. Joehoe. Oja, nog even dit. Toine of Jan Joost zal je door deze denderende dinsdagavond leiden. Tezamen met wat babbelende analisten die denken er ook verstand van te hebben. Boe! Dus. Ha. Doe eens gek. Zet een leuk hoedje op. Blaas eens voor de verandering op een toetertje. Malle Balle kom hier. Klets op je kont, lekker dier van plezier. Ach, zoek het uit. Hoogste tijd nu voor de laatste alinea mensen.

En in de laatste alinea gaan we zoals reeds bekend mag zijn loszzz. Waarom? Om het hele feestfestijn van het ballieballie gebeuren nog ietwat op te doen pruttelen. Ja! Zodat je nog meer zin krijgt om alles te gaan zien. Dat je je er de hele fucking dinsdag op gaat verheugen. Alleen daarom. Vandaar vijf heerlijkheidjes van pretty ladies voor je uitgekozen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog vijf van die YouTube muziekgiganten tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Gaat die dinsdag gegarandeerd zo van je voorbij. Wel. Zijn we er nu wel een beetje klaar mee met dat zinloze zinnetjes getype. Wij gaan foebele koekeloeren. Met chips, bier, warme snacks, koude snacks en nog heel veel meer lekkere ongezonde en gezonde dingetjes die je in het mondje kunt stoppen. Harde boer. Heb plezier! Toedeadokie. En de mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten