maandag 18 juni 2018

Ma 18 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Vijfde dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: Zweden-Zuid Korea (F)
Als Oranje dit WK mee had mogen doen, had het vandaag moeten aantreden. Helaas, Zweden zonder Zlatan is erbij. Evenals de scheefoogjes uit Zuid-Korea. Wij verheugen ons nu al op de spannende Zweedse hotties op de tribune. Onze voorspelling? Die 'IKEA kasten' gaan dit potje winnen.

17:00 uur: België-Panama (G)
Ik heb getwijfeld over België. Omdat iedereen daar lacht. Ik heb getwijfeld over België. Want dat taaltje is zo zacht. Ik stond zelfs in dubio. Maar ik nam geen enkel risico. Ik heb getwijfeld over België. België, België, België, Bel-gi-je. Dit WK moet het gebeuren voor de Rode Duivels. Wij van voetbalhumor.com zijn fan. Panama gaat billenkoek krijgen.

20:00 uur: Tunesië-Engeland (G)
Hoe goed is Engeland? Dat ze dit potje winnen is nog niet zeker. Want hoe goed is Tunesië? De Afrikanen hebben een stug ploegje dat lastig is te verslaan. The Three Lions, met blikvangers Dele Alli en Marcus Rashford in hun gelederen, gaan dit wedstrijdje uiteindelijk toch winnen, voorspellen wij.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten