zondag 24 juni 2018

Zo 24 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Elfde dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: Engeland-Panama (G)
Met hoeveel krijgt Panama vandaag klop? Alhoewel weten die eilandbewonertjes dat balletje in het netje te krijgen? Tegen Tunesiƫ ging het nou niet echt van een leie dakkie. Maar kom op, Panama mensen, stelt toch geen ene reet voor. Van je kick and rush en ram die bal maar hoog voor de pot en die lange Kane zal 'm van je patsboem inknikken doen. Hoe moeilijk kan het zijn? Wij voorspellen een eentje.

17:00 uur: Japan-Senegal (H)
Japan tegen Senegal. Beide landen zijn de verrassing van dit toernooi tot nu toe. De Japanners wisten de tien van Colombia eenvoudig weg te zetten en Senegal ging flink Afrikaans tekeer tegen de stucadoors uit Polen. Vandaag mogen Japan en Senegal gaan uitvechten wie de ranglijst van groep H mag gaan aanvoeren. Gaan wij toch voor die beren van Senegalezen.

20:00 uur: Polen-Colombia (F)
Tja, verliezer kan zijn koffers pakken, winnaar doet nog volop mee. Dit duel. De bouwvakkertjes tegen de drugsdealertjes. Kan een leuk potje worden. Strijd wordt verwacht. Laat Lewandowski dit toernooi nog zijn voeten spreken? Hoe goed is Colombia als het negentig minuten met elf man mag spelen? Aangezien een gelijkspelletje voor beiden niet veel oplevert, gokken wij vanavond op Colombia.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten