vrijdag 22 juni 2018

Vr 22 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Negende dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: Brazilië-Costa Rica (E)
De gele kanaries hebben wat goed te maken na hun valse start. En dat spaghettihoofd van een Neymar helemaal. Wat speelde die slecht zeg tegen Zwitserland. Costa Rica is na vandaag uitgeschakeld. Let maar op. Wordt een heel veel nul overwinning voor de Seleção. Het wordt sowieso interessant want gaat Brazilië voor de groepswinst met in het vooruitzicht dat Duitsland waarschijnlijk tweede wordt in groep F?

17:00 uur: Nigeria-IJsland (D)
IJsland heeft het ook dit toernooi weer. De haka en het keurig georganiseerde voetbal dat ze op de mat brengen. Knap werd een puntje van Argentinië afgesnoept. Vandaag mag het optreden tegen The Super Eagles die niet van die Super Eagles blijken te zijn. Als die Vikingen winnen, en dat denken wij, staan ze er goed voor in groep D.

20:00 uur: Servië-Zwitserland (E)
Winnaar van dit potje zet een grote stap richting achtste finale. De Zwitsers voetbalden lekker mee met de Brazilianen. Al duwend werd een gelijkspel over de eindstreep getrokken. Servië poeierde in de eerste partij Costa Rica toedeladoki. Wij neigen qua voorspelling naar een gelijkspelletje, maar we zeggen schrijven Zwitserland wint. Zo, en nu jij weer.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten