zaterdag 30 juni 2018

Za 30 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! We gaan alweer beginnen aan de achtste finales van het WK 2018 toernooitje. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

16:00 uur: Frankrijk-Argentiniƫ (#50)
Bam. Wie had dit potje verwacht zo vroeg in het toernooi? Eerste wedstrijd in de achtste finales. De Fransen topfavorieten tegen het met de hakken over de sloot gekwalificeerde Argentiniƫ. Griezmann vs Messi. Een waar voetbalfeestje wordt deze zaterdag verwacht. Zal die kleine eindelijk opstaan? Misschien wel, echter... Onze voorspelling dan maar doen? Wij denken dat Frankrijk de Argentijnen in reguliere speeltijd naar huis zal sturen.

20:00 uur: Uruguay-Portugal (#49)
Bam. Krakertje nummer twee. Uruguay-Portugal op het programma. Lees Suarez vs Ronaldo. Teams zijn bijna gelijkwaardig aan elkaar dus bij voorbaat een fantastische pot op papier. De Uruguayanen treffen voor het eerst een sterke tegenstander, de Portugezen hadden het in hun laatste groepswedstrijd nog lastig tegen het nietige Iran. Hapt onze Luis wellicht een stuk uit de nek van Ronaldo? Zou zomaar kunnen. Onze voorspelling? Portugal wint. Countertje. Boem. Goal.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten