zaterdag 16 juni 2018

Za 16 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Derde dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

12:00 uur: Frankrijk-Australië (C)
Topfavoriet Les Blues tegen de Socceroos van Bertje van Marwijk. Kat en muis partij op papier, op het veld waarschijnlijk niet veel meer. Of weet onze Bert voor een stuntje te zorgen? Zou wat zijn. Moet-ie wel giganten als Griezmann, Pogba, Mbappé en Dembélé van het scoren af weten te houden. Of dat gaat lukken? Wij denken van niet. Onze voorspelling: een simpele overwinning voor die croissantenrammertjes.

15:00 uur: Argentinië-IJsland (D)
Hoe goed is het Argentinië van Messi? Speelt het elftal in dienst van de beste ballert van dit moment? Zo ja, kunnen er Maradonna achtige taferelen zoals in Mexico 1990 ontstaan. Moet er wel in de eerste wedstrijd worden afgerekend met die Vikingen. Jeweetwel, die taaie Wickies die tijdens EURO 2016 als een malle gingen. Onze voorspelling? Een nipte overwinning voor de Zuid Amerikanen.

18:00 uur: Peru-Denemarken (C)
Dit wordt een interessant potje. Want wie wordt er tweede achter Frankrijk in de poule? Mag je stellen toch? Winnaar van dit duel maakt daar grote kans op. Tapia (Peru) tegen Dolberg, Schöne en Jørgensen (Denemarken). Een kleine Feyenoord-Ajax dus. Roodwit tegen roodwit maar dan anders. Ach weten wij veel, we schrijven ook maar wat. Onze voorspelling? Die legopoppetjes gaan dit karwei klaren.

21:00 uur: Kroatië-Nigeria (D)
Kroatie komt altijd met een mooi elftal met topspelers opdraven. Individueel van wereldklasse, als team is het net niet. Hoe die donkere reuzen uit Nigeria het er vanaf gaan brengen is ons een groot raadsel. We laten ons verrassen. Niet raar opkijken als er een paar rode kaarten getoond gaan worden. Wij verwachten flink wat Balkan pit en veel Afrikaanse tackles. Van die dingen. Onze voorspelling? Kroatië wint.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten