woensdag 15 april 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Gaan we dan. Voor het tweede avondje kwartfinale Champignonnen League alweer. Op het programma vandaag Paris Saint Germain-FC Barcelona en FC Porto-Bayern München. Dit alles is zoals gebruikelijk vanaf 20:15 uur te aanschouwen via voetbalzender NPO3. Eerst wat babbeldebabbel en dan om 20:45 uur gaat de bende echt los. Stream hierrr. Gokken daarrr.

Paris Saint Germain-FC Barcelona
De hoofdmaaltijd van vanavond. Zomaar op een presenteerblaadje voor je aangereikt. PSG-Barcelona. Live door de NOS uitgezonden. De Fransozen zonder Ibrahimovic maar met Lavezzi, Cavani en misschien wellicht ook wel onze eigen Pietje van der Wiel. Aan Catalaanse kant zullen Messi, Neymar en Suarez aantreden. Of te wel het wordt weer smullen geblazen mensen. Van je tikkie takkie, prik een prakkie, daarna een kakkie, jeweethetniet. Mocht je nodig poepen moeten dan kan dat natuurlijk altijd. Maar doe het na de game zodat je niets hoeft te missen van het spektakel dat komen gaat. Barcelona verkeert in topvorm en PSG is slechts outsider. Zo liggen de verhoudingen momenteel. Beide ploegjes troffen elkaar ook al in de groepsfase, waar PSG thuis in Parijs wist te winnen en uit in Barcelona een gelijkspelletje eruit wist te slepen. Dus outsider of niet, niets is zeker. De bal is rond. Ligt-ie in het netje dan is het toch maar mooi een doelpuntje. En doelpunten tellen in deze fase van het knockoutsysteem. Dat je het weet. Boe doet een koe. Miauw doet een poes. Een duif doet van roekoe. En een vogel doet van tjilp. Dat laatste rijmt welliswaar niet maar wat kan ons dat donderen. PSG-Barcelona dus. Vanavond zal Parijs het middelpunt van de avond zijn.

FC Porto-Bayern München
Maar er wordt nog een geinig partijtje gespeeld. Wat te denken van Porto-Bayern München? Bayern zonder Benatia, Robben, Alaba en Martínez. Schweinsteiger is nog een vraagteken. Of Ribéry speelt is ook nog maar de vraag. Pff. Kansen dus voor FC Porto wellicht. Echter Pietje Guardiola weet wel weer een één of andere tactiek uit zijn mouw te schudden met zijn nog beschikbare ballertjes. Het is niet voor niets een toptrainer. Gekke Pep toch die hij wel niet is. Ha. Aan Portugese kant zullen smaakmakers Martínez en Tello hun opwachting maken. En waarom ook niet? Met beide ballertjes is niets aan de hand. Gewoon opstellen deze twee zouden wij willen zeggen. Maar wie zijn wij? Precies. VOETBALHUMOR.COM. Wel. De NOS heeft er voor gekozen om het potje in samenvattingsvorm na de gigantengame PSG-Barcelona te tonen. Snappen wij volkomen.

Laatste alinea
Wat gaat de tijd toch snel als je lekker aan het voorbeschouwen bent. Alweer de laatste alinea mensen. Hoogste tijd voor de wat luchtere dingen zoals de van DEZEM, DEZEM, DEZEM, DEZEM en de van DEZEM. Vijf prachtexemplaren van vrouwwezens voor je uitgekozen. Zo zijn wij. Doen we ook nog van je PATS, PATS, PATS, PATS en PATS vijf donderse YouTube songs voor je bij pleuren en de bende is weer compleet. Zo rollen wij de woensdag wel door op naar de avond die komen gaat. Mooi. Tijd voor bier, chips en plezier. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten