dinsdag 21 april 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond de eerste twee terugpotjes in de kwartfinale Champignonnen League voor je tralala. Live via voetbalzender NPO3 te volgen de kraker van de avond: Bayern München-FC Porto (20:45 uur). Aansluitend de samenvatting van FC Barcelona-Paris Saint-Germain. Uitzending begint al om 20:15 uur dus mocht je in blablabla geïnteresseerd zijn, vergeet dan niet tijdig in te schakelen. Stream hierrr, gokken daarrr. Zoek het lekker uit.

Bayern München-FC Porto
Boem. Voor je dondersteen. Klap eens in je handen, op je boze bolletje en wrijf er ook nog maar eens mee. Bayern München-FC Porto. De mofjes nog immer zonder Robben. Mensenkinderen wat moet dat gaan worden? En dat terwijl er twee keer gescoord dient te worden door de Zuid Duitsers. Twee keer! Het liefst meer, voor het geval Porto scoort. En volgens gekke Pep is het allemaal de schuld van die ouwe seniele clubarts. Dat ze vorige week met 3-1 op den poepert kregen van Martins Indi en co. Tja. In ieder geval wordt vanavond spektakel verwacht in de Allianz Arena. Reken maar dat die mofjes van je lijpmaf aanvallen gaan doen enzo. Hoe lang weet het Portugeze schild zich te verdedigen? Staat ons een verrassing te wachten? Of krijgen we een galavoorstelling om te smullen zo mooi te zien? We gaan het zien. We gaan het mee maken.

FC Barcelona-Paris Saint-Germain
Ja, duhuh. Boeie.

Laatste alinea
En voor je het weet ben je alweer belandt bij de laatste alinea van zo'n heerlijk kort toppert alertje. Dus. Zit. Je. Er. Klaar. Voor? Komen ze dan. Die vijf bloedlekkeremooie dames van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf fijne muziekstukjes voor je uitgezocht en de dinsdagavond kan van je beginnen gaan. Heb plezier. Met chips en bier. Of andere lekkernijen. Wij gaan foebele koekeloeren! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten