woensdag 22 april 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En ook vanavond weer twee terugpotjes in de kwartfinale Champignonnen League voor je smoeljanus. Te volgen via voetbalzender NPO3. Vanaf 20:45 uur het titanengevecht Real Madrid-Atletico en aansluitend in samenvattingsvorm AS Monaco-Juventus. Uitzending begint al om 20:15 uur dus mocht je in blablabla geïnteresseerd zijn, vergeet niet tijdig in te schakelen. Stream hierrr, gokken daarrr. Boem boem kanarie kut kut en daar gaan we dan maar weer. Lees je gezellig mee?

Real Madrid-Atletico
De tandjes wat een knalpot moet dit wel niet worden gaan. Eindigde deze burenruzie vorige week nog in een 0-0 haar op je lul, vanavond zal alles anders zijn. Real Madrid-Atletico op het programma. Haal de castagnetten maar uit je zolderla want dat wordt klapperen potdomme totdat je er ziekscheel van wordt. Om te watertanden zo lekker. Je oren zullen flipperen van plezier. Je ogen zullen uit je oogkas rollen van verbazing. Pats. Een vette 'El Derbi Madrile├▒o' voor je moelieboelie die er wezen mag. Scoort Atletico, moet Real maar liefst twee maal scoren. Weten Ronaldo, Bale, Bezema en Kroos het balletje achter Atletico wondergoalie Jan Oblak te krijgen of schiet heethoofd Mandzukic de Koninklijke naar de gallemiezen? Van die dingen. Poeh. Gaat dat zien. Gaat dat zien!

AS Monaco-Juventus
Ja, duhuh. Boeie.

Laatste alinea
En ook vandaag geldt weer, evenals gisteren, (even van je COPY en van je PASTE doen en andere linkjes onder de highlighters zetten) voor je het weet ben je alweer belandt bij de laatste alinea van zo'n heerlijk kort toppert alertje. Dus. Zit. Je. Er. Klaar. Voor? Komen ze dan. Die vijf retespannende mjammiemjammie dames van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf fijne muziekstukjes voor je uitgezocht en de woensdagavond kan van je beginnen gaan. Heb plezier. Met chips en bier. Of andere lekkernijen. Wij gaan foebele koekeloeren! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten