zaterdag 18 april 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Zaterdagavond. Fuck het mooie weer en het pilsje drinken op een terras. Nee, wat je moet doen vanavond is gewoon vanaf 18:30 uur de Engelse kraker Chelsea-Manchester United gaan kijken. En vervolgens vanaf 19:45 uur de kampioenswedstrijd van PSV tegen Heerenveen. Dat is namelijk hetgeen wat je vandaag te wachten staat als voetballiefhebber. Beide potjes zijn te zien op betaalzender FOX Sports of via de streams die je hierrr kunt vinden. Gokken op de potjes doe je trouwens weer daarrr.

Chelsea-Manchester United
En van je hoppetee. Chelsea-United voor je hopsasa. Kan Louistje vandaag weer eens laten zien dat hij een toptrainertje is. Tenminste, als hij van Chelsea weet te winnen. Potjandorie nog an toetje. Ga er maar aan staan. Manchester United op bezoek bij de blauwe van Mourinho. Mocht United de volle mep punten weten te pakken daar in London, dan kan het wellicht warempel nog weleens zowaar spannend gaan worden daar op dat eilandje. Denken wij. En wij hebben er verstand van. Ja! Want wij zijn voetbalhumor.com. Dus. En mocht dat zo zijn - Jeweethetniet, jeweethetniet. Moet United het vandaag stellen zonder Carrick, Rojo, Jones en Blind. Pff, het kan verkeren. - dan krijgen die Terry, Hazard, en hoe die blue boys ook allemaal mogen heten, toch nog even de hatsjoe bibbergriep zo op het einde van het Premier League seizoen. Kanonnen, zou toch wat zijn zeg. Maar ja, dan dient vriend Rooney ze er eerst maar eens even in te peren. Of Fellani. De man in vorm. Wel. Een leuk potje staat ons te wachten zo op de vroege vooravond.

PSV-Heerenveen
En daarna is het weer fijn Eredivisie foebele koekeloeren doen. Het niveau zal weliswaar slaapverwekkend zijn ten opzichte van het Engelse voorafpotje, maar bij PSV-Heerenveen staat veel te gebeuren mensen. De boeren uit Eindhoven kunnen zomaar na zeven jaar weer die schaal omhoog gaan houden. Op voorwaarde dat die boeren uit Friesland geen roet in het vreten strooien natuurlijk. Hmm, reuze benieuwd wanneer Flipse Cocu eindelijk durft uit te spreken dat PSV kampioen gaat worden dit seizoen. Wij gokken de 89e minuut. Mocht PSV met 5-0 voorstaan. Staat het rond die tijd nog 4-0 dan durft Flipse het waarschijnlijk nog niet. Ha. Nee. Goh. Dat die gekke Flipse gewoon straks even van je spontaan die microfoon van je pakken gaat doen en door dat hele stadion opeens begint te schallen als een malle. Met flink wat champagne in zijn mik. Van je Eindhoven de Gekste lallen doen. Weet jij veel. Gaan maffe dingen gebeuren hoor daar bij die lampenkappen. Heuteabend. Of dacht je werkelijk dat er water in die waterzakken zit? Het zijn champagnezakken! Heus. Eindhoven gaat dronken worden. Lang leve de lol en we zuipen ons weer flink vol. Van die dingen ja. Tenzij die Thialf boys uit Heerenveen het op hun heupen krijgen en de boel een beetje gaan verstieren. Pff. Zit je dan met je champagne, huldiging en noem maar op. Neuhhh, gaan we niet van uit. PSV wordt kampioen vandaag. Echt.

Laatste alinea
Maar nog even nuchter blijven graag want we willen je DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf dames aan je tonen. Hoeveel schoonheid kan een mens verdragen? Nou zoveel dus. Knallen we er ook nog vijf muzieknoten tegenaan van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en het weekend is pas echt begonnen. Wel. Wij gaan foebele koekeloeren. Fuck dat terrasje met die heerlijke lentezon. Lekker fijn kassie kijken dus. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten