zondag 7 februari 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette brintapot tussen Ajax en Feyenoord voor je giecheltje. Blijft een klassiekertje hoor. Deze clash. Te zien op het FOX Sports betaalkanaaltje vanaf een uurtje of 12:30 uur. Vanaf 12:00 uur al een fijne voorbeschouwing. Illegale stream weer hierrr te vinden. De wedstrijd volgen via Radio 1 kan ook. Nou, komt-ie dan. Dat toppert alertje van lik me vestje.

Daar zit je dan. Met je handen al wrijvend in je ogen om zodoende al die slaapslierten uit je kokertjes te pulken. In die geile pyjama van je. Jaja, vandaag dien je er vroeg bij te zijn. Want? Reuze spannend Ajax-Feyenoord robbertje voor je winterpeen. Yes! 020 vs 010. Zullen de Rotterdammers voldoende uitgerust zijn na die doordeweekse bekerpot met verlenging in en uit tegen de Kerkrade JC? Jeweethetniet. Jeweethetverdommeniet. De knulletjes van Frankie de Boer hebben daarentegen relax achterover kunnen leunen deze week. Tja poeh poeh, wat zal dit allemaal gaan worden zeg? Kunnen we spektakel verwachten? Ahum. Van het voetbal van Ajax word je heden ten dage ook niet echt blij. Laat staan van dat van Feyenoord. Sjezus. Hoe hemeltergend saai en slaapverwekkend het allemaal wel niet is. Dat spel van beiden. Naar verwachting zullen de havenpikkies wederom in een 5-3-2 opstelling de knollenweide gaan betreden. Je mot wat. Als Rotterdammert. Want het spelletje maken lukt die Koopgootprutsertjes de laatste tijd niet zo. Nee, het zal vandaag toch echt van de Amsterdammertjes moeten komen. Echter het tikkie terug en tikkie breed ligt op de loer. Dat breit en dat kabbelt maar. Ajax wil niet. Nee erger, Ajax kan niet. Heus. Of denk je nu werkelijk dat Joel Veltman opeens gekke dingen gaat doen en van die weergaloze steekpasjes gaat geven? Neuh! Wordt toch eens wakker. Op deze luie zondagochtend. Zal vanmiddag koffiejuffrouw Johnny Heitinga zijn 'Oh Johnny' ovatie wel gaan krijgen. Hoe voorspelbaar wil je het hebben? Met je poep op de stoep. Meneertje heeft afgelopen maandag zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Heel verstandig! Het zou immers rete zonde zijn geweest als er aan zijn glorieuze carrière nog meer onnodige zwarte bladzijden werden toegevoegd. Gun je niemand. Ajax-Feyenoord dus. De El Clasico van de Lage Landen. Weet Ajax de koppositie van PSV over te nemen of kunnen de Eindhovenaren straks lallend carnaval gaan vieren? Echter ook Feyenoord dient punten te pakken om zodoende die verdomde derde plaats weer terug te pakken van dat dekselse Almelo. Kortom Ajax-Feyenoord. Hadden we dat al gezegd geschreven? Dat het Ajax-Feyenoord is. Een wedstrijd op zich. Met mariabeeld schuine streep dorpspastoor Dirkie in de spits bij de Rotterdammers. Helaas helaas, een balpartijtje zonder uitsupporters. Want jeweetzelf. Twoah! Het is zoals het is.

Maar eerst? Vijf prachtexemplaren van geile wijven voor je opgezocht. Zie
HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Om de stemming er alvast een beetje in te brengen. Zodat die kriebel in je onderbuik nog meer voelbaar wordt en je zodoende wordt klaargestoomd voor de pot die komen gaat. Daarvoor. Niets meer niets minder. Jensen we er ook nog vijf YouTubes tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Is iedereen weer blij. En zo komen we die zondag wel door. Eens even kijken. Ja. Staat het bier koud in koelkast? Check. Zijn er voldoende chips in huis? Check. Staat de telefoon op stil? Check. Mooi. Genoeg geouweleuterd. Laat die knalpot maar beginnen mensen. Joehoe! Wij gaan foebele koekeloeren. Heb plezier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten