dinsdag 16 februari 2016

Toppert alert!

BAM! Gaan we weer. Voetballiefhebbers kunnen weer opgelucht ademhalen. Na een rustpauze van een paar maanden gaat dan eindelijk de knock-outfase van de Champignonnen League van start. Met vanavond de kraker tussen Paris Saint-Germain en Chelsea voor je kneiterbekkie. Live te aanschouwen vanaf 20:45 uur op voetbalcampingzender SBS6. Inschakelen voor de voorbeschouwing vele reclameblokken kan al vanaf 20:00 uur. Illegale stream is eventueel hierrr te vinden.

Gaan we eens kijken of opa Guusje dit klusje kan klaren. In de eigen competitie is de titel voor Chelsea niet meer haalbaar en dus zal alles moeten worden gezet op de Champignonnen League. Mogen de Londenaren vanavond zowaar op bezoek bij de grote Zlatan zeg. Zo besliste immers het lot. Meneertje de 34-jarige wereldster zit nog steeds lekker in zijn vel bij het Parijse ploegje en knalt ze er nog met regelmaat in. Dat PSG de Franse titel gaat winnen is vanzelfsprekend. Het gat met de concurrentie bedraagt maar liefst 24 punten. Echter PSG wil meer. De Fransen willen Europees ook wel eens een keer iets neerzetten. Afgelopen seizoen liep het duel tussen beide ploegen uit op een keiharde confrontatie. Onze eigen Jumbo-vakkenvuller Björn Kuipers moest zijn uiterste best doen om de boel in de hand te houden. Zlatan kreeg rood na een onbesuisde tackle en Chelsea-spits Diego Costa en PSG-verdediger David Luiz voerden vorige keer vele mini-oorlogen uit waarbij het gebruik van de ellebogen niet werd geschuwd. Vermoedelijk zullen de ballertjes deze wedstrijd nog niet zijn vergeten. Krijgen ze het dit keer opnieuw aan de stok? We gaan het zien. Afijn, zal verder Pietje van der Wiel wel spelen want... Kortom PSG-Chelsea dus. Oftewel oliesjeiks vs Russische miljardair. Aansluitend nog een samenvatting van het duel tussen Benfica en Zenit. Met andere woorden deze dinsdagavond komen we ook wel weer door.

Maar eerst willen we tieten mooie dames zien om alvast een beetje in de stemming te komen. Zie daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf schoonheden die we voor je hebben uitgezocht. Pleuren we er ook nog eens vijf van die fijne muziekklanken tegenaan zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Van je hatseflatse en wrijf maar in je handjes. Yes! Wij gaan foebele koekeloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten