woensdag 17 februari 2016

Toppert alert!

Jottem. Wederom een fijne Champignonnen League avond om van te smullen zo lekker. Van je 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, knock-outfase. Wat te denken van AS Roma-Real Madrid voor ei? Vanaf 20:00 uur kan er worden afgestemd op voetbalcampingzendertje SBS6 dat zowaar tussen de reclameblokken door vanaf 20:45 uur zal proberen de match live te vertonen. Illegale stream is eventueel hierrr te vinden. Zoek het uit.

Voor onze Romein Kevin Strootman komt het balpartijtje nog iets te vroeg. De middenvelder kampte bijna twee jaar met blessureleed en alhoewel hij nu definitief op de weg terug is, zal hij dit potje toch aan zich voorbij moeten laten gaan. Daar staat tegenover dat bij de Madrilenen Zinedine Zidane zijn trainersdebuut zal gaan maken in het Europese miljoenenbal. De topvoetballer van weleer laat zijn sterrenelftal sinds zijn aanstelling heerlijk swingen. AS Roma-Real Madrid dus. Met onder andere giganten als Dzeko en El Shaarawy tegen Ronaldo en Bale. Potjandorie nog an toetje zeg. Is dat even fijn? Is dat even lekker? Is dat even van je mjammie mjammie en doe ons nog maar een liter bier of vier in die keeltjes keilen. Jawelles! De Italiaantjes bereikten de knock-out fase met de hakken over de sloot, terwijl de Spanjolen overtuigend poulewinnaar werden. Vandaar dat de Madrilenen favoriet zullen zijn. Maar jeweetzelf. Elf tegen elf. De bal is rond. Onderkant lat, binnenkant paal, bovenkant lat, buitenkant paal. Geluk zit in een klein hoekje. We gaan het zien. En oh ja, aansluitend zal het tokkiezendertje ook nog KAA Gent-Wolfsburg in samenvattingsvorm uitzenden. Ook best geinig zo voor het slapen gaan. Toch?

Maar eerst... hetgeen waar je met smacht op zit te wachten... vijf heerlijke pretmevrouwtjes die de wereld een stukje blijder willen maken door zich HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIEERRR en HIERRR te tonen. Mag mooie muziek natuurlijk ook niet ontbreken dus van je HOP, HOP, HOP, HOP en HOP vijf van die fijne YouTubes voor je uitgezocht. Zo. Nou. Poeh. Staat het bier al koud in de koelkast? Mooi, zijn wij er in ieder geval klaar voor. Prettige wedstrijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten