zondag 28 februari 2016

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Potje om het eggie vanmiddag. Eredivisie knallert tussen Ajax en AZ voor je kanariemuiltje. Live te zien op het betaalkanaaltje FoxSports vanaf 16:45 uur. Eventuele illegale stream hierrr ergens te vinden. Boe.

Wordt vandaag het kampioenschap van Nederland beslist? Dat is de grote vraag die op deze laatste zondag van februari in het jaar 2016 gesteld kan worden. Kijk, het oersaaie Ajax mag dan wel wekelijks de punten binnen sprokkelen maar het weergaloze AZ bevindt zich momenteel in een flow waar je U tegen zegt. Ajax zal de drie punten moeten bemachtigen om bij PSV in het kielzog te blijven. Maar wie van de Amsterdammertjes gaat goalgetter Vincent Janssen stoppen? Zie jij het Joel Veltman doen? Nee, wij ook niet. Zie jij het Mike van der Hoorn doen? Hihihi. Gekkie die wij zijn. Krijgen we verder nog de strijd om het middenveld tussen Davy Klaassen en Markus Henriksen te zien. Wordt wat hoor. Dat potje om het kampioenschap van Noord Holland. En dat Eindhoven ondertussen lekker achteroverleunend van je gluurturen naar dat TV-kassie van ze doen. We gaan het zien. Het dak zal eraf gaan in een (half)volle Arena. Kun je van op aan.

Maar voordat het kwart-voor-vijf is eerst vijf lekkere wijven voor je opgezocht. Attentie! Attentie! Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. De oogjes willen immers ook wat op deze relaxte zondag nietwaar. Pleuren we er voor de volledigheid ook nog vijf van die fijne muziekpareltjes tegenaan. Voor de oortjes jaja. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en het feest kan beginnen. Haal maar alvast een koud biertje uit de koelkast en zet de chips op tafel. Van je holladijee. En zeg geen nee, maar yes! Want wij gaan van je foebele koekeloeren doen! Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten