woensdag 24 februari 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vol verwachting klopt het Eindhovense hart. Vette knock-out Champignonnen League knallert tussen PSV en Atletico voor je smikkelestijn vanavond. Vanaf 20:00 uur te zien op het voetbalcampingzendertje SBS6. Eerst een voorbeschouwing en dan om 20:45 uur gaat de poep aan. Eventuele illegale streams hierrr te vinden. Zoek het uit.

Eindhoven kan zijn haar borst(en) nat maken vanavond. De zenuwen gieren inmiddels door menig Brabants lijf. Atletico heet het obstakel dat genomen moet worden. Achtste finale knock-out fase in het oh zo prestigieuze miljoenenbal. Wie had dat vooraf gedacht? De Poule des Doods werd overleeft. Het grote Manchester United werd te kakken gezet. Pats! Na jaren van afwezigheid wederom een Nederlands ploegje bij de laatste zestien. Is dat even lekker? Is dat even fijn? Oude tijden herleven. Wie herinnert zich niet hét prachtige steekpassje binnendoor van Frank Arnesen op Edward Linskens? Die de bal vervolgens met moeite aannam en plotseling alleen voor keeper Francisco Buyo stond. De bal werd verkeerd geraakt. Buyo dook naar rechts. Tergend langzaam rolde het leer tussen de benen van de keeper door over de doellijn. En dit soort historische voetbalmomenten willen we graag weer zien. Dus Pröpper, Narsingh, Locadia, Pereiro, of wie dan ook. Je weet wat je te doen staat. Een geniepige overwinning van de Brabanders zou leuk zijn, een gelijkspelletje kan volstaan, om de Los Colchoneros over drie weken in Madrid (dan wel met Lucky Luck de Jong in de spits) vervolgens helemaal kapotzoekscheel te spelen. We gaan het zien. We zullen duimen. Voor de boeruh boeruh boeruh! Aansluitend aan de titanen balpartij ook nog in samenvattingsvorm Dynamo Kiev-Manchester City voor je tettertje. Jaha! Kortom we zitten weer gebeiteld op deze doordeweekse woensdag ergens in de maand februari van het jaar 2016.

En om deze enigszins gespannen voetbalwoensdag nog een beetje aandoenlijk te maken HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf bloedmooie teddybeertjes van het vrouwensoort voor je opgezocht. Om die kriebel in je buik nog iets te verergeren. Ghe ghe ghe. Pleuren we er ook nog vijf van die fijne muziekknallers bij. Van je EEN, van je TWEE, van je DRIE, van je VIER en van je VIJF. Bierdrinken met een lekker wijf. Waar die laatste zin op slaat? Al sla je me dood. Wel heb plezier. Met de balpartij. Wij gaan foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten