maandag 13 juni 2016

13 JUNI 2016

Toppert alert! Toppert alert! Vierde dag van het EURO2016 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

15:00 uur: Spanje-Tsjechie (D)
Een mix van FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid plus nog een handjevol andere Spaanse baltovenaars mag het vanmiddag gaan opnemen tegen het ooit zo lastige Tsjechie. Ooit ja. Tsjechie is niet meer die angstgegner van weleer. Een leuk potje om tegen je baas te zeggen dat je maandagmiddag even vrij neemt. Onze voorspeling: 2-0.

18:00 uur: Ierland-Zweden (E)
Zal de incredible Zlatan het nog een keertje laten zien? Op een groot toernooi. Dat hij weldegelijk op voetbal zit. De smaakmaker van Zweden mag zijn kunsten gaan vertonen tegen de voor spek-en-bonen meegereisde Ieren. Onze voorspelling: 1-2.

21:00 uur: Belgie-Italie (E)
Nondenjuu. Hier gaan we voor zitten hoor. Met een flinke puntzak patates frites met mayonaise in onze klauwtjes. Allez Belgique! Ons voetbalpareltje voor deze zomer omdat Oranje zich niet wist te kwalificeren. Zullen de Rode Duivels met al hun wonderschone sterren het gaan waar maken? Moet er vanavond wel even afgerekend worden met die stugge catenaccio Azzurri. Onze voorspelling: 1-1.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. Salut en tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten