zondag 26 juni 2016

26 JUNI 2016

Toppert alert. Toppert alert! Vijftiende speeldag alweer. Vette achtste finales van het EURO2016 toernooitje. Niks geen rekenen en salonremises. Gewoon JA of NEE. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

15:00 uur: Frankrijk-Ierland
Remember de handsbal van Thierry Henry. Zag de scheidsrechter destijds niet waardoor Frankrijk naar het WK 2010 in Zuid Afrika ging en Ierland tandenknarsend thuis moest blijven. Zijn die roodnekken niet vergeten kunnen wij je verzekeren. Die gaan vanmiddag voor volk en vaderland en na afloop zuipen ze de hele boel bij elkaar. Of ze nu verliezen of winnen dat maakt ze geen ene ruk uit. En ook al is gastland Frankrijk deze wedstrijd zwaar favoriet met die maffe Ieren weet je het maar nooit. Onze voorspeling: 2-1.

18:00 uur: Duitsland-Slowakije
In de voorbereiding, kort voor dit EK, troffen Duitsland en Slowakije elkaar vriendschappelijk. Het werd toen 1-3 voor de Slowaken. In Duitsland. Ja, lees je goed. Zit geen woord Chinees bij. Echter dat betrof een potje om spek-en-bonen. Vandaag om het eggie zullen de mofjes er staan, zo voorspellen wij. Onze voorspelling: 2-0.

21:00 uur: Hongarije-Belgie
In de poulefase liet Hongarije zich van zijn beste kant zien. Verrassend goed lieten ze landen als IJsland, Portugal en Oostenrijk achter zich om zodoende als eerste in de poule te eindigen. Mogen ze nu aantreden tegen de Rode Duivels. Want wat een geniale zet was dat zeg van coach Marc Wilmots. Om de eerste wedstrijd tegen Italiƫ te verliezen. Ha, zo ontwijkt Belgie gewoon toplanden als Spanje, Frankrijk en Duitsland. De (halve)finale gloort. Moet wel even eerst hindernis 'goulashvreters' genomen worden. Onze voorspeling: 1-2.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. Kroeskuttie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten